Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Πατούλης: Η ημέρα της νέας… κρεμάλας!

Τα αμήχανα γέλια με τα οποία ο Γιώργος Πατούλης μπορεί να… πρόδωσε την ημερομηνία του νέου γάμου του!

Όταν η «ON time» αποκάλυπτε το νέο κεφάλαιο στη ζωή που άνοιξε ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, όλα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Όπως επίσης το νέο σπιτικό που επίκειται ν’ ανοίξει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Έτσι λοιπόν παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού λίγο πριν γίνουν γονείς, προγραμματίζουν τον γάμο τους κάτω από άκρα μυστικότητα, ένα νέο… στοιχείο έρχεται να «προδώσει» τις λεπτομέρειες αναφορικά με την απαραίτητη… κρεμάλα.

Κατά τα φαινόμενα ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο, για να προλάβουν τον ερχομό του παιδιού.

Το πρωί της Τρίτης (15/10), ο τέως περιφερειάρχης Αττικής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο κλείσιμο της επικοινωνίας, η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Πατούλη με μία ατάκα όλο… νόημα: «Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας, αλλά θα ήθελα – αν μπορείτε κι αν είναι δυνατόν – να το κανονίσομε για πριν τα τέλη του Οκτώβρη για να σας προλάβουμε ελεύθερο», είπε… πονηρά η Ελένη Τσολάκη, με τον Γιώργο Πατούλη να χαμογελά αμήχανα, αποφεύγοντας να περάσει σε προσωπικές λεπτομέρειες.

Η σιωπή του προς απάντησή μας…

 



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!