Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρινέλλα: Βγαίνει από την εντατική

Βγαίνει από την εντατική. Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από εκείνο το βράδυ στο Ηρώδειο, όπου η Μαρινέλλα κατέρρευσε, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής. Η σπουδαία ερμηνεύτρια παραμένει μέχρι σήμερα στην εντατική, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, και πλέον είναι έτοιμη να μεταφερθεί σε δωμάτιο.

Βγαίνει από την εντατική

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Αυξεντίου στο Πρωινό, η Μαρινέλλα θα βγει αύριο από την εντατική . Έπειτα θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο. Για μερικές μέρες οι θεράποντες ιατροί θα την έχουν υπό στενή παρακολούθηση και μετά θα αποφασιστεί αν θα πάει σε κέντρο αποκατάστασης ή στο σπίτι της.

 

Χθες η Ματίνα Παγώνη εξήγησε γιατί βρισκόταν στην ΜΕΘ.

Γιατί ενώ η Μαρινέλλα έχει διαφύγει τον κίνδυνο δεν έχει βγει από την ΜΕΘ; «Είναι απόφαση των γιατρών της. Πιστεύω ότι αυτή την εβδομάδα η επόμενη κίνηση είναι να μεταφερθεί σε θάλαμο. Όπου θα παραμείνει εκεί ώστε να σταθεροποιηθεί καλύτερα. Οι αποφάσεις για την υγεία ενός αρρώστου παίρνονται από τους θεράποντες ιατρούς του. Οι υπόλοιποι δε μπορούμε να κρίνουμε γιατί παραπάνω ή γιατί παρακάτω» ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Η Μαρινέλλα έχει δώσει έναν δύσκολο αγώνα κι αυτή την εβδομάδα θα μεταφερθεί στο δωμάτιο αυτήν την εβδομάδα και στη συνέχεια σε κέντρο αποκατάστασης» πρόσθεσε.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!