Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: Το unfollow που γεννά ερωτήματα

Ο Κώστας Φραγκολιάς προχώρησε σε δηλώσεις στη Σοφία Μανουσακίδου και στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη και το ενδεχόμενο ενός γάμου. Ωστόσο, το unfollow που γεννά ερωτήματα, υπάρχει. Τι απάντησε;

Το unfollow που γεννά ερωτήματα

Ο ίδιος, παραδέχτηκε πως είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αποφεύγοντας να περάσει σε λεπτομέρειες. «Δύσκολο, ζόρικο το Σαββατοκύριακο με διάφορα γεγονότα. Τα προσωπικά μας τώρα θα λέμε; Περνάμε περίεργες μέρες γενικότερα» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος μετρά 8 χρόνια σχέσης με την Δώρα Πατσιώτη. 

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου μου με την σύντροφό του, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Τα έχουμε πει με τη Δώρα, εμείς δεν θέλουμε κουράσουμε τους φίλους μας και τους καλεσμένους και θέλουμε να πάμε για  γαμό-βάφτιση. Αν προκύψει και έρθει καλώς».

Μετά τις δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά, η Λιλή Πυράκη μετάφερε στις εκπομπή τις φήμες για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας πως η Δώρα Πατσιώτη έκανε unfollow τον σύντροφό της στο instagram.

«Δεν βγάζουμε συμπέρασμα από αυτό. Υπήρχε πληροφορία για μία κρίση στη σχέση τους, εκείνος την ακολουθεί, εκείνη δεν τον ακολουθεί» σχολίασε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Star.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!