Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου – “Θα σε βγάλω στα κανάλια”

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου – “Θα σε βγάλω στα κανάλια”

Αντιμέτωπη με τις ύβρεις ενός οδηγού λεωφορείου ήρθε η Μπάγια Αντωνοπούλου το βράδυ της Δευτέρας 14/10. “Θα σε βγάλω στα κανάλια” ακούγεται στο βίντεο.

Όπως φαίνεται στα stories που δημοσίευσε η δημοσιογράφος στον λογαριασμό της στο instagram, ο οδηγός του λεωφορείου της μιλούσε σε πολύ έντονο ύφος προειδοποιώντας τη να μην τολμήσει να δημοσιεύσει το υλικό που τράβηξε με το κινητό της ενώ πριν είχαν προηγηθεί ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπό της.

“Θα σε βγάλω στα κανάλια”

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας» αναφέρει η Μπάγια Αντωνοπούλου στα stories της.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου - “Θα σε βγάλω στα κανάλια”  Μπάγια Αντωνοπούλου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου - “Θα σε βγάλω στα κανάλια” Μπάγια Αντωνοπούλου: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου - “Θα σε βγάλω στα κανάλια”

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!