Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έβδομο παιδί για τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα

H Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα έφερε στον κόσμο τον Γιάννη Κούστα τζούνιορ

Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, η Δήμητρα Κούστα έφερε στο φως ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Γιάννη τζούνιορ. Η ευτυχισμένη μαμά απέκτησε το τρίτο της παιδί, καθώς το ζευγάρι έχει ακόμα δύο κόρες, την εξάχρονη Κατερίνα και την τριών ετών Στεφανία.

Ο γνωστός εφοπλιστής Γιάννης Κούστας έχει ακόμη δύο γιους από το γάμο του με την Κλοντίν Καρμπονάρο και δύο κόρες από το γάμο του με την ηθοποιό Σοφία Γιαννικοπούλου.

Η Δήμητρα Κούστα τους τελευταίους μήνες δεν έκανε συχνές εξόδους και κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της. Πλέον, το ζευγάρι κρατάει στα χέρια του το γιο του, που είναι το έβδομο παιδί του εφοπλιστή.

Νονά η Βίσση

Το φετινό καλοκαίρι, το ζευγάρι πέρασε χαλαρές στιγμές σε διακοπές με την αγαπημένη θαλαμηγό τους «Belita», κάνοντας βόλτες στα ελληνικά νησιά με την παρέα τους. Μεταξύ των προορισμών που επισκέφθηκαν ήταν η Λέρος, η Πάτμος, η Αντίπαρος, αλλά και η Αλικαρνασσός (Μπόντρουμ). Στην παρέα τους ήταν η Άννα Βίσση και η κόρη της Σοφία Καρβέλα με τους γιους της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, νονά του μωρού θα είναι η αγαπημένη φίλη του ζεύγους Άννα Βίσση.

Η Άννα Βίσση με τη Δήμητρα Κούστα στην Αντίπαρο.

 

Η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα και η Άννα Βίσση είναι καλές φίλες και στο τέλος του καλοκαιριού βρέθηκαν στην Αντίπαρο. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, με την εγκυμονούσα να κρύβει τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!