Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Το δράμα του Δέλλα και της Μαστροκώστα

Δύσκολες ώρες για τον Τραϊανό Δέλλα και την Γωγώ Μαστροκώστα, ώθησαν τον τεχνικό του ΟΦΗ σε παραίτηση

Σαν «βόμβα» έσκασε στον κόσμο του ΟΦΗ η ανακοίνωση της παραίτησης του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη αλλά και αναπάντεχη απόφαση. Ο κόουτς των Κρητικών ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ομάδα του ΟΦΗ, παρόλο που η πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League είναι αξιοσημείωτη.

Ο πρώην διεθνής αμυντικός, που πλέον δραστηριοποιείται ως προπονητής, αποκάλυψε ότι ο λόγος της απόφασής του είναι ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα, που τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα και στην οικογένειά του, τη Γωγώ Μαστροκώστα και την κόρη τους Βικτώρια. Και όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του, η απόφαση πάρθηκε με βαρύτητα, δεδομένης της σοβαρότητας της προσωπικής του κατάστασης.

Η ομάδα της Κρήτης, σεβόμενη απόλυτα το προσωπικό ζήτημα του Μακεδόνα τεχνικού, έκανε αποδεκτή την παραίτησή του. Μαζί του αποχωρούν οι συνεργάτες του Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΟΦΗ αναφέρει τα εξής για το μέχρι χθες προπονητή της ομάδας: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μέχρι και σήμερα, ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, κ.κ. Βασίλης Μπορμπόκης και Δημήτρης Μπουρουτζίκας, έδειξαν απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό στον ΟΦΗ, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν για να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν από κοινού. Ευχόμαστε στον κ. Δέλλα και την οικογένειά του, αλλά και στους συνεργάτες του, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν σας λέμε “αντίο”, αλλά “εις το επανιδείν”».

Λίγο μετά την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Μετά από πολλή σκέψη και σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα, λόγω ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος. Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, να δημιουργήσουμε αρχικά μια οικογένεια και στη συνέχεια μια ομάδα ανταγωνιστική, αντάξια της ιστορίας του ΟΦΗ και της Κρήτης, την οποία θα χαίρεται ο κόσμος να τη βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Αισθάνομαι προνομιούχος που κατείχα τη θέση του προπονητή του ΟΦΗ για περίπου οκτώ μήνες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του για την τιμή που μου έκαναν και την ευκαιρία που μου έδωσαν να βρεθώ στο τιμόνι αυτής της ομάδας».

Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Ηλίας Πουρσανίδης, αναφερόμενος στην παραίτηση του κ. Δέλλα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Κάποιες φορές είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε αποφάσεις τις οποίες δεν θέλουμε, αλλά μας τις επιβάλλουν οι συνθήκες που διαμορφώνονται στη ζωή μας».

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ON time Σαββατοκύριακο στις 12/10/2024



Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!