Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τον Βλάσση Μπονάτσο

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου. Τι είπε ο δικηγόρος;

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2004 σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. 

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε για τον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο. Η κόρη του δικηγόρου και ο τραγουδιστής είχαν πραγματοποιήσει γάμο πριν από χρόνια.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν πολύ αγαπητός, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ, ζωντάνια, ευφυία, καλοσύνη. Είχε περιβάλλει με αγάπη όλους μας και λειτουργούσαμε πραγματικά σαν μία οικογένεια. Η απουσία του είναι πολύ δυσάρεστη, και αφήνει ένα κενό, γιατί «έφυγε» νωρίς… δυστυχώς. Ο θάνατός του ήταν τραγικός και μας έλειψε πολύ, ιδίως στη γυναίκα του και στο παιδί του. Κρατώ το χιούμορ, το χαμόγελό του, και την καλοσύνη του». Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών, στις 14 Οκτωβρίου 2004. Έπασχε από κληρονομικό αγγειοοίδημα. Το ιατρικό ανακοινωθεν ανέφερε αιτία θανάτου την αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα.

Η κηδεία έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών με δημοσία δαπάνη. 

Επίσης, από τον γάμο του με την Μάρθα Κουτρουμάνου απέκτησε μια κόρη την Ζένια. Τέλος η σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη παραμένει αλησμόνητη.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!