Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φάνης Μουρατίδης: «Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ αγωνία μου»

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για τη σχέση του με τα χρήματα και το κατά πόσο έχουν σημασία για τον ίδιο τα υλικά αγαθά.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Χαρακτηριστικά, είπε: «Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ αγωνία μου. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα. Αλλά θέλω τα χρήματα να έρχονται από τη δημιουργικότητα. Δηλαδή αν κάτι κάνω, θέλω να αισθάνομαι ότι το κάνω, ότι κάνω τη δουλειά μου, θέλω να τη χαίρομαι, να την ευχαριστιέμαι και άμα έρχονται και τα χρήματα ακόμα καλύτερα».

Και πρόσθεσε: «Άμα δεν έρχονται τα χρήματα και δεν περνάω καλά επίσης, είναι τραγικό. Προτιμώ να περνάω καλά και να παίρνω λιγότερα, από το να περνάω άσχημα και να παίρνω περισσότερα».

Για τα υλικά αγαθά και την αξία που τους δίνει, σχολίασε: «Δεν με νοιάζει, δεν με αφορά. Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο. Δεν με αφορά. Νομίζω ότι στη ζωή μου αυτά που ήθελα, δηλαδή στο υλικό κομμάτι είμαι καλυμμένος. Έχω ζήσει αυτό το κομμάτι. Έγω θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο επιδραστικός μπορώ. Αυτό μου δίνει χαρά, δηλαδή αν μπορώ έναν άνθρωπο να τον βοηθήσω, κάτι να του αλλάξω, κάτι να του γεννήσω, κάτι να αισθανθεί, κάτι να γίνει, κάπως να χαρεί, κάτι να συμβεί, αυτό είναι τούρμπο για εμένα. Έρχεται πίσω σε εμένα. Είναι η κοκαΐνη μου. Από εκεί και πέρα το να έχω μια σπιταρόνα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένο, από το να έχω ένα σπιτάκι. Νομίζω ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους και όχι με τα πράγματα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!