Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τατιάνα Μπλάτνικ: Μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Νικόλαο

“ Δεν ετέθη ποτέ θέμα για το αν θα μείνω στην Ελλάδα, αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου εδώ.”

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε η Τατιανά Μπλάτνικ μίλησε για το διαζύγιό της από τον Νικόλαο αλλά και τον αδελφό της Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ που εξακολουθεί να αγνοείται από τον περασμένο Μάιο.

Στη συνέντευξή της στο ΒΗΜΑgazino και στην δημοσιογράφο Ντιάνα Καρτσαγκούδη μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις αντιξοότητες που ήρθαν στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο, αλλά για την απόφαση να μείνει στην Ελλάδα μετά το διαζύγιό της.

Η Τατιάνα Μπλάντνικ υποστήριξε ότι αυτό που τη βοήθησε να αντινετωπίση τις δυσκολίες είναι η ενασχόληση της με την ψυχική υγεία, η οικογένεια της και οι φίλοι της.

«Όλα συνέβησαν την ίδια εποχή, ήταν σαν να μια χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα. Και την ίδια ώρα συνεργαζόμουν για την υλοποίηση της εκστρατείας The Uniform of Hope, οπότε δεν μπορούσα να αποσυρθώ από την δημόσια σφαίρα, ακόμη κι αν το ήθελα» είπε.

Για την απόφαση ης να μείνει στην Ελλάδα μετά το διαζύγιο τόνισε ότι δεν ετέθη ποτέ θέμα για το αν θα μείνει στην Ελλάδα, καθώς αισθάνεται ότι βρίσκεται στο σπίτι της.

«Δεν ετέθη ποτέ θέμα για το αν θα μείνω στην Ελλάδα, αισθάνομαι πραγματικά σαν το σπίτι μου εδώ. Αυτή η χώρα με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή που έφτασα, και γι’ αυτό είμαι απίστευτα ευγνώμων. Έχω ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο από  οπουδήποτε αλλού, ενώ ήμουν διαρκώς σε κίνηση όλη μου τη ζωή. Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός και η αίσθηση της κοινότητας με έχουν κάνει να νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου, με κάθε τρόπο. Είμαι επίσης ευτυχής που η δική μου οικογένεια έχει αρχίσει να αισθάνεται την Ελλάδα σαν το σπίτι της, Η μητέρα μου περνάει πολύ χρόνο εδώ και ο αδελφός μου, Μπόρις, έχει επενδύσει επιχειρηματικά στην χώρα.

Έχω δεσμευτεί να συνεχίσω να χτίζω τη ζωή μου εδώ, να προωθώ την χώρα για επενδύσεις τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της ευεξίας, αλλά και ως τον απόλυτο προορισμό ευεξίας και να εργάζομαι σε πρωτοβουλίες και έργα προς όφελος της κοινωνίας που με έχει αγκαλιάσει τόσο θερμά.»

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!