Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Tα άγνωστα στο ευρύ κοινό εγγόνια του Μίμη Πλέσσα

Τζέλλα και Στάθης Πλέσσας είναι τα παιδιά του Αντώνη Πλέσσα

Το «παρών» στην κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και παππού τους, έδωσαν τα δύο εγγόνια του Μίμη Πλέσσα, Τζέλλα και Στάθης.

Ο θάνατος του Μίμη Πλέσσα, λίγες ημέρες πριν «κλείσει» τα 100 του χρόνια, βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ο Μίμης Πλέσσας πέθανε στην αγκαλιά της συζύγου του, Λουκίλας Καρρέρ, η οποία ανακοίνωσε τον θάνατό του με μήνυμά της στα social media.

Η συγκίνηση για τον χαμό του σπουδαίου συνθέτη ήταν μεγάλη, με τραγουδιστές και ηθοποιούς, που σε κάποια στιγμή της καριέρας τους συνεργάστηκαν μαζί του, να εκφράζουν τη θλίψη τους.

Η κηδεία του Μίμη Πλέσσα πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, με πλήθος συγγενών, φίλων και συνεργατών του να δίνουν το «παρών» στο τελευταίο «αντίο».

Στην κηδεία του, εκτός από τα παιδιά του, Αντώνη και Ελεάννα, και τη σύζυγό του, βρέθηκαν και τα δύο εγγόνια του, τα πρόσωπα των οποίων ήταν μέχρι τώρα άγνωστα στο ευρύ κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίμης Πλέσσας είχε παντρευτεί τρεις φορές, με τον πρώτο του γάμο, με την Κλειώ Μουζίνα, να πραγματοποιείται όταν ο ίδιος ήταν ακόμη φαντάρος.

Ο δεύτερος γάμος του ήταν με την Τζέλλα Πλέσσα με την οποία απέκτησε τον γιο του, Αντώνη, ο οποίος είναι επίσης μουσικοσυνθέτης, και πατέρας των δύο εγγονιών του μουσικοσυνθέτη.

Η Τζέλλα και ο Στάθης Πλέσσας βρέθηκαν την Τετάρτη, 09/10, από νωρίς στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών για να αποχαιρετήσουν τον παππού τους, με τον φωτογραφικό φακό του NDP να τους καταγράφει στο πλευρό του πατέρα τους.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!