Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τι ήταν αυτό που φόβισε και τρόμαξε την Οικονομάκου όταν γνώρισε τον Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή

Στη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα, αλλά και στα σχόλια που δέχεται στα social media για την εξωστρέφειά της γύρω από την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno», με την ίδια να περιγράφει σχετικά με τη γνωριμία της με τον πρώην μπασκετμπολίστα ότι ήταν κάτι «καρμικό», κάνοντας λόγο για «γιγαντιαίο και έντονο συναίσθημα».

Η ίδια, μίλησε για τη σιγουριά και την ασφάλεια που της προσφέρει ο νέος της σύντροφος, ενώ τόνισε ότι περίμενε τα όποια σχόλια γίνονται γύρω από την προσωπική της ζωή, και ότι δεν την αφορούν.

«Είναι ιδιαίτερο, καρμικό»

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον Μπρούνο Τσερέλα, δεν θέλω να την αναλύσω. Είναι ιδιαίτερο… Είναι καρμικό θεωρώ, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω ακριβώς. Θεωρώ ότι ήταν να συμβεί αυτό που συνέβη. Χρειάζεται χρόνος να το αποδεχτείς και να ξεπεράσεις τον φόβο που σου προκαλεί αυτό το γιγαντιαίο και έντονο συναίσθημα. Αυτό ήταν ο χρόνος, όχι για να συνειδητοποιήσω τι νιώθω, απλά για να πάψω να φοβάμαι αυτό που νιώθω και να με τρομάζει», ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου για τον νέο της σύντροφο.

«Αυτό που ηρέμησε την ψυχή μου είναι η σιγουριά και η ασφάλεια της σταθερότητας που νιώθω από την άλλη πλευρά. Είναι ένα συναίσθημα, το οποίο δεν έχει περάσει μέρα ή λεπτό που να έχει συμβεί κάτι και να αναρωτηθώ “ωχ τι έγινε, κάτι άλλαξε, κάτι συμβαίνει”», συνέχισε η ίδια.

Μιλώντας στη συνέχεια για την εξωστρέφεια που έχει δείξει γύρω από τη νέα της σχέση, η ίδια εξήγησε: «Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ήθελα να ζήσω όπως νιώθω, χωρίς να νιώθω ότι πρέπει να απολογηθώ, πρέπει να κρυφτώ ή να μαζευτώ. Νιώθω μια ασφάλεια παραπάνω και νιώθω ασφαλής και με αυτά που νιώθω εγώ και με αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου, οπότε πιο εύκολα μπορώ να γίνω πιο εξωστρεφής, χωρίς να με καθορίζει το τι θα πει ο κόσμος, τι θα σκεφτεί ή τι πιστεύει για εμένα».

«Το να σε γνωρίσει ο σύντροφος σου στους δικούς του ανθρώπους, έχει κάποια σημασία. Γενικότερα, ο άνθρωπος αυτός δείχνει ότι η διάθεσή του, σημαίνει κάτι διαφορετικό για εμένα. Οι σχέσεις σήμερα είναι δύσκολες, το βλέπω και στους φίλους μου. Είναι κάτι διαφορετικό, νομίζω, αυτό που υπάρχει και μακάρι να κρατήσει και να πάνε όλα καλά», είπε η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

«Δεν θεωρώ ότι έχω υπερεκτεθεί, έχω ένα Instagram που είναι δυνατό και δείχνω κάποια κομμάτια της ζωής μου. Αυτό που νιώθω και όσο αντέχω να εκτίθεμαι. Δεν με αφορούν τόσο τα σχόλια. Φυσικά θα τα δω και θα τα αναλύσω στο μυαλό μου, αλλά ως έναν βαθμό. Το τι πραγματικά συμβαίνει, το τι νιώθω και τι γίνεται με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, τον πρώην άνδρα μου, τον νέο μου σύντροφο, με τους φίλους μου, δεν γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από εμένα. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και γιατί το κάνω. Νομίζω ότι το διαχειρίζομαι όσο θεωρώ ότι αντέχω και τα θετικά σχόλια και τα αρνητικά. Το γνώριζα, ήξερα ότι θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια», τόνισε η ηθοποιός αναφορικά με τα σχόλια γύρω από την προσωπική της ζωή.

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Η Αθηνά Οικονομάκου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, με την ίδια να λέει: «Δεν είμαι αρνητική, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί, ό,τι αν συμβεί θα είμαι και η πιο ευτυχισμένη στον κόσμο. Και αν δεν συμβεί θα αναρωτιέμαι αν θα με βλέπει σοβαρά ο σύντροφος μου. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τα συναισθήματά και το επίπεδο της σχέσης και της σύνδεσης. Αν προκύψει, καλώς. Δεν ήταν ποτέ προορισμός μου ο γάμος. Δεν ήμουν το κορίτσι που ονειρευόταν γάμο, νυφικό, εγώ είμαι του πάρτι και του χαβαλέ. Με τους φίλους μου, να περάσω καλά. Μόνο αυτό θα έβλεπα σαν εορτασμό και σαν κάτι έξτρα που μπορεί να κάνει κάποιος».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!