Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πως η Αθηνά Ωνάση απώλεσε πάνω από 1,5 δισ. δολάρια από την περιουσία της   

Αυτή είναι σήμερα η περιουσία της «χρυσής κληρονόμου»

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η πρόσφατη φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση, η οποία προκάλεσε προβληματισμό με την αρκετά αδυνατισμένη εμφάνισή της.

Εκτός από την αλλαγή στην εμφάνισή της, η «χρυσή κληρονόμος» της δυναστείας των Ωνάσηδων φαίνεται να έχει «αλλάξει» και στο… πορτοφόλι της.

Οι κακές γλώσσες λένε πως η χρυσή κληρονόμος έχει ελαφρύνει το θησαυροφυλάκιο των Ωνάσηδων κατά πολύ λόγω άστοχων κινήσεων και ατυχών επιχειρηματικών κινήσεων.

Αρκετοί παράγοντες συμβάλλουν στη μείωση του πλούτου της. Τα ακριβά γούστα και τα χόμπι της όπως η ιππασία, καθώς και αυτό που περιγράφεται ως κακές επενδύσεις.

Εν αρχή ήταν η κληρονομιά της Χριστίνας Ωνάση, η μητέρα της Αθηνάς κληρονόμησε τον Αριστοτέλη Ωνάση κι αυτή με την σειρά της περαστέ τον πλούτο της δυναστείας στην κόρη της.

Η Χριστίνα Ωνάση άφησε πίσω της ακίνητα αξίας μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων, 40 εκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, 90 εκατομμύρια δολάρια σε καταθέσεις στη Λατινική Αμερική, 200 εκατομμύρια δολάρια σε επενδύσεις σε διάφορες ναυτιλία, κατασκευαστικές και μεταλλουργικές εταιρείες και άγνωστα χρηματικά ποσά που κατατέθηκαν σε ελβετικές τράπεζες, σύμφωνα με το The Onassis Dynasty.

Η κόρη του Ωνάση βρέθηκε νεκρή το 1988 πέθανε στην Αργεντινή μόλις στα 37 από καρδιακή προσβολή πάμπλουτη, η κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του τέταρτου συζύγου της, του Γάλλου Τιερί Ρουσέλ, Αθηνά είναι σήμερα 39 και επίσης πάμπλουτη με τη μητέρα της, που χάθηκε πρόωρα αλλά λιγότερο πλούσια από όσο θα περίμενε κανείς. Η συνολική της περιουσία ήταν λένε κοντά στα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Αθηνά είναι σπάταλη και απρόσεκτη λένε κάποιοι. Για τη φωλιά του έρωτα της με τον Αλβάρο έδωσε σχεδόν 9 εκατομμύρια για έπαυλη στο Σάο Πάολο, άλλα 10 έδωσε για το διαζύγιο. Η Αθηνά έχει καταχωρίσει το Wellington Estate με τιμή 3,25 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος για την πώληση αυτού του πολυτελούς ακινήτου είναι ένα διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, ξοδεύει υπέρογκα ποσά για τα άλογα της, για να ξορκίσει την κατάρα των Ωνάσηδων διατηρεί ένα μικρό ιδιωτικό στρατό ασφαλείας και ζει καλά και ακριβά, κάτι πάντως για το οποίο μάλλον κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει πως κάνει λάθος.

Η «χρυσή» κληρονόμος γίνεται όλο και «φτωχότερη»

Κατά μέσο όρο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η Αθηνά Ωνάση έχει:

Μετρητά: 150.000.000 $

Μετοχές: 150.000.000 $

Ακίνητα: 300.000.000 $

Στάβλοι: 100.000.000 $

Άλλες επενδύσεις: 100.000.000 $

Το θέμα για τα μίντια που ασχολούνται με το διεθνές τζετ σετ είναι πως η Αθηνά σήμερα ξεκίνησε από τα 2,5 δισ. και έχει μείνει με ένα ή και με μισό λένε άλλοι.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!