Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη το σκάει με τον Αργυρή

Ο Άγιος Έρωτας έρχεται με νέα και καθηλωτικά επεισόδια

Οι ιστορίες του πατρός Νικολάου και της Χλόης συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στη σειρά του ALPHA «Άγιος Έρωτας».

Η Χλόη σκέφτεται συνεχώς τον Αργύρη που ήρθε να τη δει στο σχολείο. Αποφασίζει πως πρέπει να τον συναντήσει. Με τη φίλη της, την Ελένη, καταστρώνει νέο σχέδιο και ξορκίζει την Ειρήνη να το κρατήσει μυστικό. Ο Παύλος ενημερώνεται πως ο Αργύρης κυκλοφορεί ελεύθερος και ψάχνει να βρει ποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Όταν μάθει πως έγινε με την επέμβαση του Κυριάκου, η παλιά τους κόντρα, θα αναζωπυρωθεί. Ο Νικόλαος θα μάθει πως η Χλόη πάει στον Αργύρη και θα την εμποδίσει. Στο δρόμο για την επιστροφή, οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά…

Ο Νικόλαος βρίσκει τον Παύλο σωριασμένο στη μέση του δρόμου με τον φάκελο του Θεοδώρου δίπλα του. Αφού δει το περιεχόμενο του φακέλου θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τις αισθήσεις του και μετά θα τον γυρίσει σπίτι. Ο Παύλος θα αποκρύψει απ’ όλους ότι έπεσε θύμα εκβιασμού και θα βρει μια δικαιολογία ώστε να εξηγήσει το χτύπημα που έχει στο κεφάλι του. Η Θάλεια μαθαίνει από την Βιργινία ότι ο Αργύρης με την Χλόη σχεδιάζουν να κλεφτούν και σπεύδει να δωροδοκήσει τον Αργύρη για να αποτρέψει την φυγή τους. Παρ’ όλ’ αυτά το ζευγάρι το σκάει και διανυκτερεύει σ’ έναν αχυρώνα. Εκεί βρίσκουν ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, όμως το μυαλό της Χλόης ταξιδεύει αλλού…

Όλη η Στέρνα ζει και αναπνέει για τον γάμο της Σοφίας και του Χάρη. Κανείς όμως δεν φαντάζεται ότι όσο οι μελλόνυμφοι ετοιμάζονται, η αδελφή της νύφης, Χλόη, έχει αποφασίσει να κλεφτεί με τον Αργύρη. Όταν αυτό γίνει αντιληπτό θα σημάνει συναγερμός και ο Παύλος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρά του, και τον Βλάση θα ψάξουν να βρουν τους 2 φυγάδες για να τους σταματήσουν. Παράλληλα ο Κυριάκος θα πάει στο σπίτι της νύφης και θα προσφερθεί να συνοδεύσει αυτός τη Σοφία ώστε να μπορέσει να γίνει το μυστήριο, ενώ ο Κλεάνθης θα τρέξει στη Σμαρώ για να δει μήπως αυτή ξέρει που είναι ο Αργύρης κι η Χλόη.

Δεύτερες σκέψεις για τον Αργύρη

Όμως, η Σμαρώ εκτός από τη φυγή του γιου της με τη Χλόη, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα… Ο Νικόλαος θα προσπαθήσει να καθυστερήσει την τέλεση του μυστηρίου ώστε να προλάβει να δώσει το παρών ο Παύλος με τη Χλόη, η οποία θα ανακαλύψει κάτι που θα την κάνει την τελευταία στιγμή να έχει δεύτερες σκέψεις για τον Αργύρη.

Ο Παύλος επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και συνοδεύει αυτός τη Σοφία στα σκαλιά της εκκλησίας όπως ακριβώς επιθυμούσε. Δεν κρύβει όμως τη δυσαρέσκεια του απέναντι στη Θάλεια και τον Κυριάκο. Η Χλόη, ακολουθεί κι αυτή ντροπιασμένη και είναι έτοιμη να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων της. Ξέρει πως αυτή τη φορά, ο πατέρας της θα την τιμωρήσει παραδειγματικά. Για παρηγοριά, θα στραφεί στον πατέρα Νικόλαο. Τον μόνο άνθρωπο που την κάνει να νιώθει ασφαλής. Ο γάμος θα γίνει με μεγάλη επιτυχία, αλλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων υποβόσκουν έτοιμα να εκραγούν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!