Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η τυχαία συνάντηση των «Κ-Κ» που τους έφερε στο ίδιο τραπέζι

Κασσελάκης και Καινούργιου συναντήθηκαν σε εστιατόριο της Αθήνας

Τον Στέφανο Κασσελάκη συνάντησε τυχαία χθες βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκάλυψε η ίδια στη σημερινή εκπομπή της. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι είχε κλείσει σε εστιατόριο ένα τραπέζι, το οποίο την ενημέρωσαν ότι θα το μοιραζόταν με μία άλλη παρέα. Και η άλλη παρέα, ήταν αυτή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

“Όταν τον είδα, τον πήρα μία μεγάλη αγκαλιά επειδή ως άνθρωπος, το διαχωρίζω από το πολιτικό κομμάτι, μου είναι πολύ συμπαθής και δεν μπορώ όλο αυτόν τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εις βάρος του”, σημείωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

“Άρχισα να του λέω “ρε συ, τι πόλεμος είναι αυτός που σου έχουνε κάνει; Και άνθρωποι που ήταν δίπλα σου”. Μου είπε απλά, ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος” και ταυτόχρονα μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλά” συνέχισε. Μάλιστα μίλησε και με τη μητέρα της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρισκόταν στο εστιατόριο με συνεργάτες του, ενώ της επιβεβαίωσε ότι ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ όντως ανοίγει γυμναστήριο, χωρίς να είναι σίγουρο ακόμη ότι ο χώρος θα βρίσκεται στο Κολωνάκι, όπως έχει γραφτεί στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της εξήγησε ότι ο σύντροφός του έκανε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής στην Αμερική, το οποίο σκοπεύει να “φέρει” στην Ελλάδα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!