Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρινέλλα: Σταθερή η κατάσταση της υγείας της

Σταθερή η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλα. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας

Σταθερή η κατάσταση της υγείας της, Μαρινέλλα. Έτσι, η ταγουδίστρια παραμένει στην Εντατική, δίνοντας μάχη στα χέρια των γιατρών.

Η τραγουδίστρια συμπληρώνει δύο εβδομάδες από τη νύχτα που υπέστη εγκεφαλικό στο Ηρώδειο. Με αποτέλεσμα να πάει στην Εντατική. Επίσης,  στο πλευρό της, από την πρώτη μέρα, παραμένει η κόρη της και ορισμένοι από τους πιο στενούς συγγενείς της. Η πορεία προκαλεί αισιοδοξία στους γιατρούς. Αναγνωρίζοντας πως ο οργανισμός της κορυφαίας ερμηνεύτριας ανταποκρίνεται στην αγωγή που της χορηγούν.

Σταθερή η κατάσταση της υγείας της

Αρχικά, για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας μίλησε στο Mega η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Ειδικότερα, η κ. Παγώνη σημείωσε: «Δεν χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ανακοινωθέν, δεν έχει κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα η οποία την παρακολουθεί, αποφασίζοντας να παραμείνει ακόμη στη μονάδα, σε σταθερή κατάσταση, αλλά, όπως έχουμε πει, είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε ότι αύριο βγαίνει. Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα».

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»

Επιπλέον συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος γρήγορα σε οποιονδήποτε ασθενή. Δεν υπάρχει ορισμένος χρόνος που μπορεί να μείνει μέσα στη μονάδα.  Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα».

Σύμφωνα με, τη Ματίνα Παγώνη, «είναι καλό ότι δεν υπάρχει μια μεγάλη επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν, δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε. Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα γι’ αυτό και σωστά δεν βγάζουν κάθε ημέρα ανακοινωθέν».

Τέλος, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Ας αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί, είναι νωρίς, θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει χρόνο απλώς».

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η Μαρινέλλα παραμένει στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα. Ενώ, η κατάσταση της υγείας της παραμένει σταθερή.
Η γιατρός, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή Buongirno, για όλα τα θέματα υγείας των ελληνών celebrity.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!