Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σε νέα σχέση ο Αποστολος Λύτρας: Πόσο καιρό είναι μαζί;

Ερωτευμένος είναι ξανά ο Απόστολος Λύτρας μόλις έναν μήνα μετά την αποφυλάκιση του και σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το επεισόδιο

Ερωτευμένος είναι ξανά ο Απόστολος Λύτρας μόλις έναν μήνα μετά την αποφυλάκιση του και σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού με την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Αρχικά, ο Απόστολος Λύτρας εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε σχέση με την εντυπωσιακή Θεοδώρα Παπαδοπούλου. Μάλιστα,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE πρόκειται για μεσίτρια στο επάγγελμα με βάση στα νότια προάστια.

Σε νέα σχέση ο Αποστολος Λύτρας

Ο ποινικολόγος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Εκεί, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση με την 45χρονη μεσίτρια. 

Επίσης, ο Απόστολος Λύτρας και η Θεοδώρα Παπαδοπούλου ήταν φίλοι τα τελευταία 16 χρόνια και εδώ και έναν μήνα είναι ζευγάρι. 

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη. Δεν κρύβω τη σχέση μου. Κάνω προσπάθεια στο να ξεπεράσω την κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να συνεχίσει τη ζωή του» τόνισε ο Απόστολος Λύτρας.

Τέλος, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της στο «Super Κατερίνα», ανέφερε: «Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!