Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Ηρώδειο

Δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της παρακολούθησε το “Symphony of Life”

Τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη με τίτλο «Symphony of Life» παρακολούθησε στο Ηρώδειο την Πέμπτη (3/10) η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο σπουδαίος Έλληνας τενόρος αποθεώθηκε στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην εντυπωσιακή βραδιά που χάρισε στο κοινό, δίνοντας τη δική του ερμηνεία στη «Συμφωνία για τη Ζωή». Η υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στη συναυλία για να απολαύσει την εμφάνιση του τραγουδιστή, δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Μίνω Μάτσα, τον οποίο αποκάλυψε η στήλη Πολιτικός Καφές του parapolitika.gr.

Αμέσως μετά την είδηση του χωρισμού, η υπουργός Τουρισμού προχώρησε στην εξής δήλωση: «στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Σημειώνεται ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας ενώθηκαν υπό τα ιερά δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους απέκτησαν δίδυμα παιδιά.

Μάλιστα, η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στις 4 Σεπτεμβρίου στη συναυλία – αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, όπου πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Δύο ημέρες πριν από τη βραδιά για τον Λευτέρη Παπαδόπουλου, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε βρεθεί ξανά στο Ηρώδειο για τη μεγάλη συναυλία του Μίνω Μάτσα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!