Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Τάσος Κωστής κατά του Γιώργου Καραμίχου: “Ποιος είναι αυτός και κρίνει; Αηδίες!”

“Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι”.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Τάσος Κωστής, κατακεραυνώνοντας τον Γιώργο Καραμίχο για τα σχόλια που – σύμφωνα με τα media – είχαν ως αντικείμενο κριτικής τον Μάρκο Σεφερλή και τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τις επιθεωρήσεις του.

«Ποιος τα βάζει με τον κόσμο;»

«Ποιος τα βάζει με τον κόσμο; Κάνουμε μια δουλειά που απευθυνόμαστε στον κόσμο. Τι θα πούμε; Ότι ο κόσμος δεν είναι καλός;. Ο κύριος Καραμίχος ας πάει να αλλάξει το κοινό και να ανεβάζει μια παράσταση με τον κόσμο που θέλει».

«Ο Σεφερλής είναι αυτός, απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου και πηγαίνουν και τον βλέπουν. Ας κάνει κι αυτός μια δουλειά και ας μη μιλάει. Βρίζει το κοινό δηλαδή ο κύριος Καραμίχος; Ποιος είναι αυτός;».  «Μην κρίνει για να μην κριθεί, ο σκοπός είναι να είσαι χρήσιμος», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός εμφανώς ενοχλημένος.

«Κουλτούρα να φύγουμε, όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν. Αηδίες! Μη λέμε τέτοια πράγματα τώρα, όλοι μιλάνε. Για να μιλάς, πρέπει να είσαι και κάτι. Τις κορυφές πολεμάνε! Ο Σεφερλής διασκεδάζει τον κόσμο και λες «βλάκα» τον κόσμο που πηγαίνει και τον βλέπει; Ποιος είσαι εσύ;», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο Τάσος Κωστής.

«Γινόμαστε μια κάστα και όλοι οι άλλοι είναι πλέμπα; Ο κόσμος είναι μεγάλος κριτής, σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», υπογραμμίζει κλείνοντας το θέμα ο Τάσος Κωστής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!