Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, θα είχα γίνει ήδη πάππους αν είχα κορίτσια”

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος μέσα σε όλα, μίλησε για την περίοδο των διαφημίσεων, τους ηθοποιούς με «ταμπέλα», τον γάμο και τα παιδιά.

«Επτά χρόνια που έκανα τις διαφημίσεις δεν έπαιζα ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση. Είμαι συνταξιούχος ηθοποιός, προσπαθώ να περάσω και με τη μικρή σύνταξη και να κάνω και ό,τι άλλο προκύψει», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Και συνέχισε: «Μετά το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” με χρησιμοποίησαν για να έρθει κόσμος στο θέατρο και εγώ σκέφτομαι ηθοποιούς για την “ταμπέλα”. Δεν πάω στις πρεμιέρες γιατί όλοι οι ηθοποιοί είναι φίλοι μου και αν δεν μου αρέσει η παράσταση θα έχω το άγχος ότι θα πρέπει να τους το πω».

Αναφερόμενος στην οικογένειά του και στους γιους του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σημείωσε: «Πήρα ρόλους για την εξωτερική μου εμφάνιση, ήμουν ομορφόπαιδο, τώρα είμαι ομορφοπαππούς. Οι γιοι μου είναι αχαΐρευτοι εργένηδες, αν είχα κορίτσια θα είχα γίνει ήδη πάππους. Πάντα ήμουν αφοσιωμένος στην εκάστοτε σχέση μου, ήθελα να κάνω παρέα μόνο με τις γυναίκες μου».

«Πάντα απέκλεια τους φίλους μου από τις σχέσεις μου, δεν ξέρω όμως αν μπούχτιζαν οι γυναίκες μου. Οικογένεια για μένα δεν σημαίνει γάμος, έχω κάνει έναν γάμο χωρίς παιδί, έναν γάμο με παιδί και ένα παιδί χωρίς γάμο», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!