Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Λιάτσος- Ελένη Καρποντίνη: Σε τρεισήμισι μήνες θα γίνουν γονείς!(ΦΩΤΟ)

 

 

Η δημοσιογράφος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός, τρεισήμισι μήνες πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτα τους, φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν στο περιοδικό Hello, για το πώς βιώνουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

liatsos-karpodini-hello-2

«Περνάω υπέροχα, διανύω μια από τις πιο καλύτερες περιόδους της ζωής μου, ίσως την ωραιότερη. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι η εγκυμοσύνη θα ήταν τόσο ωραία, τη θεωρούσα δύσκολη. Είναι όμορφο συναίσθημα να σε φροντίζουν όλοι. Είμαι ευτυχισμένη και την απολαμβάνω», αποκαλύπτει η Ελένη Καρποντίνη ενώ ο Βασίλης συμπληρώνει: «Έχω μεγάλη ανυπομονησία. Διανύω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου, καθώς στα μέσα Αυγούστου θα υποδεχτούμε τον γιo μας».

liatsos-karpodini-hello-3
Η Ελένη εξηγεί πως βίωσε τους πρώτους πέντε μήνες της εγκυμοσύνης: «Ξαφνιάστηκα. Η εγκυμοσύνη προέκυψε δεν την είχαμε σχεδιάσει. Φυσικά όταν πέρασε το πρώτο σοκ, χαρήκαμε πολύ με τον Βασίλη, ‘’υποδεχτήκαμε’’ τον γιο μας θερμά στην ζωή μας».

Χαρήκαν ιδιαίτερα όταν μάθανε το φύλο του μωρού που είναι αγοράκι και έχουν αρχίσει ήδη της ετοιμασίες δηλώνοντας αστειευόμενοι: «Έχουμε αρχίσει να κάνουμε όλες τις χαζές σκέψεις που κάνουν οι γονείς, από το όνομα που θα του δώσουμε, μέχρι σε ποιο πανεπιστήμιο θα πάει».

liatsos-karpodini-hello-1 - Αντιγραφή
Και όσο για την πρόταση γάμου, ο Βασίλης Λιάτσος δηλώνει «μοντέρνος»: «Το είχαμε συζητήσει και βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία να της κάνω πρόταση, όταν την επισκέφτηκα στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε περιοδεία με τον Μάρκο Σεφερλή. Κάναμε βόλτα στην Τσιμισκή, είδε κάτι που της άρεσε σε μια βιτρίνα, μπήκαμε στο μαγαζί και της έκανα ήρεμα πρόταση γάμου», εξηγεί.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!