Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Στανίση: Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν “καμένος” από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω

Η Κατερίνα Στανίση μιλά στο «Πάμε Δανάη» για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Στην υγειά μας» και για τις εμφανίσεις της στο North Live Stage.

Η Κατερίνα Στανίση, όπως αναφέρει λυπάται που πλέον το ένα τραγούδι μοιάζει με το άλλο.

«Δεν έχω μετανιώσει που έβαλα την καριέρα πάνω από την προσωπική μου ζωή. Παλεύω από παιδάκι. Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές. Είχα φλερτ με συνάδελφους αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί», είπε η Κατερίνα Στανίση.

«Ο έρωτας σε γεμίζει, σε κάνει άλλο άνθρωπο αρκεί να είναι σωστός και από τις δύο πλευρές. Εδώ και πολλά χρόνια έχω εγκαταλείψει τον έρωτα. Δε θα με τραβήξει κάτι στην ταινία “Υπάρχω”. Ο Χρήστος Μάστορας καλό θα ήταν να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά να μη τραγουδήσει γιατί η φωνή του κλείνει αλλού. Το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν καμένος από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω», ανέφερε η Κατερίνα Στανίση.

Όπως λέει, η Κατερίνα Στανίση αν η ζωή της γίνει ταινία δε θέλει να αποκαλυφθούν κάποια πράγματα, καθώς θέλει να τα πάρω μαζί της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!