Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη: “Με ενοχλούσε η εικόνα μου, δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου”

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα για τα κιλά που πήρε και κατάφερε να χάσει, ενώ αναφέρθηκε και στη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή.

Αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε για τα κιλά του: «Είχα πάρει κάποια κιλά και τώρα τα έχασα. Με ενοχλούσε η εικόνα μου και δεν μπορούσα να δέσω τα κορδόνια μου. Και εκεί κατάλαβα ότι θα κάνω ζημιά στην υγεία μου και έπρεπε να αδυνατίσω. Οπότε, αδυνάτισα. Πλέον τρώω λιγότερο, προσέχω τι τρώω. Προτίμησα να φροντίσω την υγεία μου, παρά την εμφάνισή μου».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε και στη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή: «Έχω δει πολλές φορές τον Μάρκο σε παράσταση, αλλά δεν έχω δει αυτό το τελευταίο. Στις παραστάσεις του Μάρκου έχω γελάσει και έχω περάσει πολύ ωραία.

Αν κάποιος προσεβλήθη, σαφέστατα ο Μάρκος θα ζητήσει συγγνώμη. Η σάτιρα κάνει κοινωνικό σχόλιο και η πρώτοι που το πλήρωσαν ήταν οι πολιτικοί, τα παλιά χρόνια. Τώρα έχει αλλάξει η κοινωνία, έχουν μπει καινούρια θέματα, έχουν ανοίξει πολλές πλευρές στην κοινωνία, άρα μπορεί και αυτές να σατιριστούν».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!