Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εβελίνα Νικόλιζα: Θα κινηθεί νομικά κατά του γνωστού τραγουδιστή που της έστειλε υβριστικό μήνυμα

Η Εβελίνα Νικόλιζα αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά γνωστού Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος της επιτέθηκε διαδικτυακά.

Αναλυτικά η youtuber Εβελίνα Νικόλιζα δημοσιοποίησε το υβριστικό μήνυμα που έλαβε στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του καλλιτέχνη.

Μέσα από νέες δηλώσεις που παραχώρησε η youtuber στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά, τόνισε πως δεν επιθυμεί τον περαιτέρω σχολιασμό του θέματος στα ΜΜΕ, καθώς το ζήτημα το έχει αναλάβει ο δικηγόρος της.

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το θέμα, επειδή κινούνται κάποιες άλλες διαδικασίες, το μειώνω με το να το συζητάω. Θα κινηθώ νομικά και γι’ αυτό δεν θέλω να το συζητάω, γιατί χάνει την αξία του. Καλό είναι να μιλάμε όμορφα και όταν έχουμε κάτι ωραίο να το λέμε», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Να θυμίσουμε ότι το μήνυμα που είχε λάβει η Εβελίνα Νικόλιζα στο Instagram έγραφε: «Βρε τυχάρπαστη, μάθε λίγο ποιος γεμίζει τα μαγαζιά, ποιος είναι πρώτος κ.λπ. και μετά θα λες για το σχήμα μας. Τα ονόματα θα τα λες όπως είναι κατά σειρά, θα σέβεσαι λίγο. Μην κοιτάς που και καλά έχεις 173 χιλιάδες στο ψευτοπροφίλ σου, εγώ είχα 250.000 χιλιάδες και το χάκαραν, οπότε επειδή δεν έχεις κάνει τίποτα και ούτε είσαι τίποτα, είσαι απλά μία στο πάνελ. Μάθε να σέβεσαι, ο.κ.; Άντε μπράβο, τυχάρπαστη».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!