Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Θοδωρής Αθερίδης για θάνατο Ντίνου Καρύδη: “Ούτε ο ίδιος θα ήθελε να ζει πια, δεν μας ήρθε κεραυνός εν αιθρία”

Στις πρόβες της νέας παράστασης που θα πρωταγωνιστήσει, η οποία φέρει την υπογραφή της κόρης του, Φωτεινής Αθερίδου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Είμαι ένας πατέρας φασαρία, γιατί είμαι εγωκεντρικός, είμαι νάρκισσος. Και μόνο που έγινα ηθοποιός, είμαι ψωνάρα, αποδεικνύω ότι είμαι άξιος για να με δουν οι άλλοι. Είναι ναρκισσιστικό σύμπλεγμα η καλλιτεχνία» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε, «Το σπίτι είναι ένα καταφύγιο τεμπελιάς για μένα. Δε μου αρέσει καθόλου το μαγείρεμα. Θα μπορούσα να ζω παραγγέλνοντας μόνο ντελίβερι».

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στον πρόσφατο θάνατο του Ντίνου Καρύδη και τον τρόπο με τον οποίο η Σμαράγδα Καρύδη διαχειρίστηκε το συγκεκριμένο γεγονός.

«Η αλήθεια είναι ότι τον περιμέναμε τα τελευταία χρόνια γιατί είχε υποστεί ένα τεράστιο έμφραγμα που και οι γιατροί απορούσαν πώς έζησε. Τον κρατούσε ο βηματοδότης. Τον τελευταίο χρόνο ειδικά είχε καταπέσει αρκετά και δεν ήταν ευχάριστο ούτε γι’ αυτόν. Και ο ίδιος δε θα ήθελε πια να ζει. Όταν έσβησε πια, δεν ήταν κάτι που μας ήρθε κεραυνός εν αιθρία. Τώρα όλη η προσοχή μας είναι στους υπόλοιπους ζωντανούς να είμαστε αγαπημένοι και να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

Η Σμαράγδα είναι ένας λογικός άνθρωπος, ένα έξυπνο κορίτσι, έχει πάρα πολύ έντονο συναισθηματικό κόσμο, Αλλά επειδή πάντα η λογική είναι με το καλό, σε βοηθάει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση» είπε ο Θοδωρής Αθερίδης.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!