Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά μετά τις αντιδράσεις για την Ιωάννα Τούνη – “Είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει μόνη της”

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Τούνη με την φωτογραφία που ανέβασε με την τουρκική σημαία από το ταξίδι της στην Καππαδοκία.

Η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» το πρωί της Τρίτης 1/10 και ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται η Ιωάννα Τούνη καθώς όπως είπε είναι μία γυναίκα ορφανή που έχει παλέψει μόνη της και πολλοί ζηλεύουν την επιτυχία της.

«Τους πείραξε η Ιωάννα για ακόμα μία φορά επειδή μπορεί ταξιδεύει, ζει, αναπνέει και είναι πετυχημένη. Η ιταλική και η γερμανική σημαία δεν τους ενοχλεί; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι να μη μπορεί να μην αντέχουν να βλέπουν την τουρκική σημαία. Το 74 είναι πολύ κοντινό παρελθόν; Υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται unfollow. Είναι καλή όταν μοιράζει δώρα σαν τον Άγιο Βασίλη αλλά όταν ζει και περνάει ωραία, τους ενοχλεί. Είναι άδικο αυτό το πράγμα, είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει με νύχια και με δόντια μόνη της από το μηδέν κυριολεκτικά για να καταφέρει να φτιάξει την αυτοκρατορία που έχει φτιάξει σήμερα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σχετικά με την άποψη της Ιωάννας Τούνη η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε πως αυτή την στιγμή το μόνο που την απασχολεί είναι να μεγαλώσει όσο καλύτερα μπορεί ο γιος της σε αυτή την κοινωνία.\




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!