Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Μουτσινάς – Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του: “Αυτό δεν έχει ξανακουστεί”

Μία περιπέτεια υγείας είχε ο Νίκος Μουτσινάς τις τελευταίες ημέρες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω έντονων πόνων στην κοιλιακή χώρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνομίλησε με τον παρουσιαστή κι αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

«Μίλησα με τον Νίκο επί μακρόν. Όταν μιλήσαμε νωρίς το πρωί κι η εκπομπή ήταν live, ο Νίκος δεν γνώριζε ότι είχε βγει το πρωτοσέλιδο κι αρχικά η επιθυμία του ήταν να μην πούμε τίποτα, να σχολιάσουμε και να επιβεβαιώσουμε το θέμα της υγείας του. Όταν του είπα ότι βγήκε η είδηση ότι είσαι άρρωστος, δεν θέλεις να πούμε κάτι; Το ξανασκέφτηκε και μου είπε ότι επειδή έτσι κι αλλιώς θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς του Υγεία και αφού βγήκε η είδηση, να σου πω ότι είμαι μία χαρά. Ο Νίκος είναι ήδη σπίτι του εδώ και 2-3 μέρες. Πέρασε μία δύσκολη ιστορία με το στομάχι του, είχε μία θρόμβωση. Δεν έχει ξανακουστεί και μου έδωσε το πράσινο φως να το πω. Μου είπε μία ιατρική ορολογία κι είναι στο όριο της λεπτομέρειας, που δεν χρειάζεται να γνωρίζει ο κόσμος» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το θέμα είναι όταν μπήκε την περασμένη Τρίτη, δεν ήξεραν τι έχει. Είχε έντονες ενοχλήσεις και κάποια συμπτώματα και ξεκίνησαν οι εξετάσεις. Τελικά τέλος καλό όλα καλά κι όπως μου είπε δεν είχε σχέση με το ταξίδι του στη Σιγκαπούρη και ήταν ένα θέμα που τελικά αντιμετωπίστηκε. Είναι πολύ καλά κι ανυπόμονος να επιστρέψει» κατέληξε ο η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!