Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σίσσυ Καλλίνη για Μαρινέλλα: Στο Ηρώδειο η δημοσιογράφος – “Διακρίναμε μία αμηχανία όταν μας καλωσόρισε”

Κλινικά σταθερή αλλά σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η Μαρινέλλα, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί της, μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Η δημοσιογράφος Σίσσυ Καλλίνη βρισκόταν χθες το βράδυ (25/9) στο Ηρώδειο, όπου συνέβη το επεισόδιο υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την ερμηνεία της Μαρινέλλας: «Όταν βγήκε κάτω από τη σκηνή του Ηρωδείου και ξεκίνησε να ερμηνεύει acapela η ενέργεια ήταν απερίγραπτη. Όλοι κοιταζόμασταν μεταξύ μας για την έκταση της φωνής της αλλά και για το καλλιτεχνικό της μεγαλείο. Ολοκλήρωσε το τραγούδι πάνω στην σκηνή και μετά είπε κάποια λόγια καλωσορίσματος. Εκεί ίσως διακρίναμε μία αμηχανία».

«Κατόπιν υπάρχει μια ενδιάμεση παύση μέχρι το δεύτερο τραγούδι, όπου άλλαξε ρούχα. Όταν έγινε το καλωσόρισμα, ενώ πάντα είναι λαλίστατη και κάνει χιούμορ, ήταν λίγο φειδωλή και λίγο αμήχανη», πρόσθεσε η Σίσσυ Καλλίνη.




Στην συνέχεια η δημοσιογράφος θέλησε να υπογραμμίσει μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Όσο η Μαρινέλλα ήταν όρθια τραγουδούσε, αυτό δείχνει το μεγαλείο του καλλιτέχνη».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!