Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Τσάβαλου: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Δημήτρη Στεργίου -“Προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις αλλαγές”

Με αφορμή την παράσταση «Crazyland» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η γνωστή ηθοποιός πρώτη φορά αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον σύζυγό της Δημήτρη Στεργίου μετά από 7 χρόνια γάμου.

«Δε νομίζω ότι κάποιος άνθρωπος όταν είναι με έναν άλλο ξεκινάει και λέει “θα χωρίσω”. Δε πετάω τη σκούφια μου για αλλαγές αλλά, τις αντιμετωπίζω. Το παιδί είναι η προτεραιότητά μας και για εμένα και για τον μπαμπά της. Ήρθαν αυτές οι αλλαγές, όπως ήρθαν και τώρα προσαρμοζόμαστε και η ζωή είναι μπροστά μας» ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Έχω να το λέω ότι παρόλο που γνώριζαν στον δημοσιογραφικό κόσμο ότι έχουμε χωρίσει, δεν είπαν τίποτα. Όταν ήταν επίσημο πλέον, βγήκε προς τα έξω. Δε νομίζω ότι κι εγώ έχω δώσει κάποιου άλλου είδους τροφή» είπε σε άλλο σημείο για τον τρόπο με τον οποίο τα Μέσα χειρίστηκαν τον χωρισμό της.




Τέλος, για το ενδεχόμενο να τη δούμε κάπου τηλεοπτικά, η Κατερίνα Τσάβαλου απάντησε, «Μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι τηλεοπτικό, αλλά εύχομαι να κάνω. Έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά μπορεί να ήταν ανάδρομος ο Ερμής, δε ξέρω».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!