Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ναταλία Δραγούμη: Απαντά για την ατάκα της στα social media που έγινε viral – “Πραγματικά μου ήρθε τέτοιο μήνυμα”

Η Ναταλία Δραγούμη κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για όλα στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το βίντεο και την ατάκα της που έγινε viral στα social media, όταν μέλη του καστ της σειράς «Αρχελάου 5» της ΕΡΤ σχολίασαν διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνους.

«Δεν θέλω να σταθώ πολύ σε αυτό. Είναι ένα χιουμοράκι, εντάξει, το είπα, όλοι κάναμε χιούμορ σε αυτό το βίντεο. Δεν θέλω να το αναλύσουμε γιατί μπορεί να αρχίσει μετά να σε ρωτάνε μόνο για αυτό» ανέφερε στην αρχή για να συνεχίζει μιλώντας για τη ρητορική μίσους που υπάρχει στο Διαδίκτυο και τα social media.




«Αυτό το βιντεάκι είναι μια ωραία αφορμή για να μιλήσουμε για την κοινωνική μάστιγα με τους haters. Το ξεκίνησαν οι συγγραφείς, μας ρώτησαν αν θέλαμε να το κάνουμε. Μου ήρθε στην πραγματικότητα τέτοιο μήνυμα, όλα είναι πραγματικά. Δεν κάθισα να δω τα μηνύματα, μου διάβασε ένα μήνυμα, αν ήθελα να απαντήσω κάτι σε αυτό. Η κόρη μου, μου είπε ότι έγινε viral στo Tiktok» σημείωσε προς έκπληξη της Νάνσυ Ζαμπέτογλου που νόμιζε ότι ακόμα και το σχετικό μήνυμα ήταν προϊόν σεναρίου και πλάκας.

«Ίσως έχω μετανιώσει για μια γυμνή φωτογράφιση που έκανα σε ένα περιοδικό. Βέβαια ήταν πολύ ωραία φωτογράφιση με τον Τάκη Διαμαντόπουλο, είχα επιλέξει εγώ τον φωτογράφο γιατί ήμουν μούσα του για χρόνια. Πάλι ήταν πολύ προστατευμένο. Είχα κάνει ήδη παιδί τότε. Εγώ έρχομαι από μια εποχή με τα σήριαλ που έπαιζα τότε τα δραματικά ήταν αυτονόητο ότι είχαν γυμνό. Βάλε λίγο αυτό, λίγο το άλλο… Έβλεπα τηλεόραση με τους γονείς μου και πέρασε μια εικόνα από ένα τρέιλερ που ήμουν γυμνόστηθη. Δεν είχαν πρόβλημα» αποκάλυψε η Ναταλία Δραγούμη.

«Μια φορά η θεία μου είχε πάρει τον μπαμπά μου και λέει θα έρθει το Ηθών να μαζέψει την Ναταλία. Του λέει “στην τηλεόραση κάνει γυμνά”. Και ο μπαμπάς μου απάντησε “Είναι μέσα στη δουλειά της”. Ο μπαμπάς μου με ήξερε τόσο καλά και ένιωθα ότι δεν είχα ίχνος χυδαιότητας σε αυτά που έκανα» τόνισε η αγαπημένη ηθοποιό,Ναταλία Δραγούμη.






Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!