Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Ο «πλανητάρχης» επιστρέφει- Τάσος Μπουγάς: Οι 12 γάμοι, η απιστία και η …πίπα!

Της Χριστιάνας Μπακατσιά- Εφημερίδα Freddo

Είναι ο «πλανητάρχης» του λαϊκού τραγουδιού, με φανατικό κοινό και μια ζωή που μοιάζει με μυθιστόρημα. Άρχισε να τραγουδά από παιδί, έχει γράψει πολλά «χιλιόμετρα» στη νύχτα, μια εποχή δεν έβγαζε τα μαύρα γυαλιά ηλίου που φορούσε, ούτε στην… πίστα στη νύχτα, έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με τραγούδια του νταλκά, ενώ έχει υπάρξει ο κολλητός του κορυφαίου Άκη Πάνου, που γνωρίστηκαν μέσα στη… φυλακή!  Κι αν νομίζετε ότι το βιογραφικό του Τάσου Μπουγά εξαντλείται εκεί, κάνετε λάθος. Έχει κάνει…12 γάμους, οι περισσότεροι από αυτούς «λευκοί» για να μπορεί να παίρνει άδεια παραμονής στις χώρες όπου έμενε σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, ενώ έχει αποκτήσει ένα γιό. Οσο για τις γυναίκες: Υπήρξε κάποια που τον έπιασε να την απατά και λίγο έλλειψε να τον σκοτώσει! Σήμερα ο Τάσος Μπουγάς ανοίγει την καρδιά του στην Freddo και μιλά για τη μεγάλη του επιστροφή στην πίστα!

Επιστροφή στις νυχτερινές πίστες μέσα από το «Πειραιώς stage»…

Ναι, έρχομαι δυναμικά στο «Πειραιώς stage» μετά το Πάσχα! Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, στην ουσία από το προηγούμενο καλοκαίρι έχω να εμφανιστώ σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας! Όμως ποτέ δεν σταμάτησα να τραγουδάω, έστω κι αν δεν είμαι μόνιμα σε ένα μαγαζί…

Πώς είναι σήμερα το λαϊκό τραγούδι;

Δεν πρόκειται να το σβήσει κανείς! Αλλά αυτό τον καιρό υπάρχει μια διαφορετική μουσική που παίζεται στα πιο πολλά νυχτερινά κέντρα, μια «αμερικανοδιασκέδαση»! Πλέον δεν υπάρχουν καθαρά λαϊκά μαγαζιά!

Τα talent show τα βλέπετε, ποια είναι η γνώμη σας;

Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα στην Ελλάδα που έχουν σπουδαία καλλιτεχνική φλέβα. Δεν θα τους αφήσουν όμως να εξελιχθούν… Είναι εφήμερη η επιτυχία! Θα σας πω ένα περιστατικό από ένα παιδί που συμμετείχε. Πήγε και ήθελε να πει ένα λαϊκό τραγούδι και δεν τον άφησαν, του είπαν να διαλέξει ένα ξένο! Έχουν εντολή από ότι κατάλαβα να μην προωθούν γενικά το ελληνικό τραγούδι! Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει η εμφάνιση, προτιμούν να πάρουν κάποιους που είναι τελείως άφωνοι φτάνει να έχουν ωραία παρουσία…

Ωστόσο πολλά νυχτερινά κέντρα παίρνουν τέτοια παιδιά…

Πιστεύουν οι επιχειρηματίες ότι με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσουν κόσμο που θα χαλάσει παραπάνω χρήματα σε λουλούδια και σαμπάνιες. Είναι λάθος! Πιστεύω πως σήμερα είναι λίγοι αυτοί που θα πάνε να δούνε κορμάρα και να μην ακούσουν και… φωνάρα!

 Έχετε κάνει 12 γάμους! Μιλάμε για ρεκόρ!

Κακό δεν είναι να παντρεύεται κάποιος αλλά να χωρίζει! Εγώ στην Ελλάδα έχω κάνει 2 θρησκευτικούς γάμους και 10 στο εξωτερικό… Στο εξωτερικό για να παραμείνεις, ή πρέπει να σου έχει πάρει βίζα το αφεντικό για να δουλέψεις  σε κάποιο μαγαζί ή να παντρευτείς! Το καλύτερο είναι να παντρεύεσαι και να μην εξαρτάσαι από τον επιχειρηματία.

Ήταν δηλαδή εικονικοί οι γάμοι ;

Όχι, σε καμία περίπτωση! ήταν από δεσμούς και μετά το διαλούσαμε! Εμένα έτυχε να μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες και οι προηγούμενες συνήθως με έβρισκαν με την… επόμενη και χωρίζαμε!

Γιατί φοράτε συνέχεια γυαλιά;

Δεν είναι όπως έχουν πει σε κάποια κανάλια ότι είμαι γκαβός! Είμαι μια χαρά τα μάτια μου, βλέπουνε! Όταν ήμουν στην Αυστραλία το ’98 ήθελα να αλλάξω το στυλ μου. Έκανα παραγγελία 15 μοντέλα γυαλιά στην Νικαράγουα, δεν έχει τέτοιο γυαλί κανένας στην Ελλάδα και πρόσθεσα και ένα πούρο και το επέβαλα!

Με το τραγούδι «Πάρε μου μια πίπα» είχε γίνει μεγάλος ντόρος!

Το είχα βγάλει για… αντικαπνιστικό λόγο! Είχε γίνει μεγάλο θέμα τότε! Παρεξηγήθηκα από κάποιους γιατί το μυαλό τους πήγαινε αλλού, δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις μόνο πονηρά μυαλά…

 Πως βλέπετε την διεκδίκηση να χρηστούν «πλανητάρχες» η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ;

Το παρακολουθώ, εκεί παίζονται μεγάλα κεφάλαια και κεφάλια… Δεν έχω προτίμηση για κάποιον συγκεκριμένα

Είχατε προτάσεις να εμπλακείτε με την πολιτική;

Ναι πολλές φορές όμως δεν θέλω γιατί εγώ δεν κάνω για… επαγγελματίας ψεύτης!

Τις χρυσές εποχές τις ζήσατε; Γιατί για παράδειγμα η Κατερίνα Στανίση λέει ότι δεν έβγαλε χρήματα από τις χρυσές εποχές! 

Ναι βέβαια έβγαλα! Και η Κατερίνα έβγαλε, πώς δεν έβγαλε! Άλλοι τα χάσανε, άλλοι δεν τα διαχειρίστηκαν σωστά, σε κάποιες περιπτώσεις τους τα φάγανε…

Υπάρχουν κάποιες φήμες που σας χρεώνουν, ότι αρνιόσασταν να αναγνωρίσετε ένα σας παιδί…

Εγώ ένα γιο έχω τον οποίο τον έχω μεγαλώσει ο ίδιος! Τώρα είναι ψυχολόγος….

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!