Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μόνο στη Freddo: Γνωστή ηθοποιός σε κύκλωμα πορνείας!

Του Άρη Δρόσου-Εφημερίδα Freddo

Μια πανέμορφη αστυνομικίνα με αναλογίες… μοντέλου, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έγινε το «δόλωμα» για να πιαστούν στη «φάκα» των διωκτικών αρχών τα μέλη κυκλώματος μαστροπών που είχαν φτιάξει… κανονική εταιρία, έχοντας μάλιστα και δύο γραφεία στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε Παρίσι και Βερολίνο. Η εταιρία ήταν τόσο «διάφανη» που είχε πριν από λίγες ημέρες και μεγάλο περίπτερο στο Erotica Art Festival, μέσα από το οποίο διαφήμιζε τις… υπηρεσίες της!

Όσο για τον φερόμενο ως μάνατζερ που είχε ρόλο κλειδί στη δομή της «ροζ» εταιρίας, υπήρξε ένα απίστευτο… μπέρδεμα με τις διωκτικές αρχές εξαιτίας συνωνυμίας ενός εκ των κατηγορουμένων με άλλον, υπαρκτό πασίγνωστο μάνατζερ καλλιτεχνών, τον Σπύρο Ρέβη, που διέψευσε μιλώντας στη Freddo τις διαρροές που τον ήθελαν να εμπλέκεται. «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Θα κινηθώ δικαστικά εναντίον όσων έστω και σαν φήμη, χρησιμοποιούν το όνομά μου»,ξεκαθάρισε, προσθέτοντας: «Ετοιμάζω ήδη αγωγές ακόμη και σε όσους με φωτογραφίζουν. Ήκουσα στα κανάλια ότι με ψάχνει η… αστυνομία. Πήρα κι εγώ τηλέφωνο στη ΓΑΔΑ: Με ψάχνετε; τους ρώτησα. Φυσικά μου απάντησαν «όχι»».

Ανάμεσα στα «καυτά» κορίτσια πολυτελείας, που έφταναν έναντι εκατοντάδων ευρώ στα κρεβάτια των πλούσιων πελατών, βρίσκεται και μια πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός παλαιότερα σε σίριαλ με μεγάλη τηλεθέαση και απήχηση κυρίως στο νεανικό κοινό, που τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως μοντέλο ενώ συμμετείχε και σε αισθησιακές ταινίες. Ωστόσο, ως εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται ένας 50χρονος έλληνας ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης στο κέντρο της Αθήνας! Το ψητοπωλείο, φαίνεται να λειτουργούσε ως «βιτρίνα», αφού η «εταιρία μαστροπών» διατηρούσε πέντε «γραφεία» ερωτικών ραντεβού, εκ των οποίων τα δύο λειτουργούσαν στην Αθήνα και τα υπόλοιπα σε Θεσσαλονίκη, Γαλλία και Γερμανία. Οι αγγελίες των γυναικών που εκδίδονταν, εντοπίστηκαν καταχωρημένες σε site με ερωτικά ραντεβού. Για αυτά τα site μάλιστα, απασχολούνταν τουλάχιστον πέντε προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Η επιχείρηση με «δόλωμα» την αστυνομικίνα, έγινε στις 23 Απριλίου. Συνελήφθησαν 17 μέλη της σπείρας, εκ των οποίων έξι  Έλληνες και έντεκα αλλοδαποί, ενώ αναζητούνται ακόμη δεκατρία μέλη.Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της μαστροπείας, της πλαστογραφίας και παράβαση του Κώδικα περί μετανάστευσης και των Νόμων περί νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Η ομάδα που λειτουργούσε με «τζίρο» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εδώ και χρόνια, λειτουργούσε με διακριτούς ρόλους. Τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, φέρονται να εντόπιζαν γυναίκες, είτε σε χώρες του εξωτερικού, είτε στην Ελλάδα, οι οποίες γίνονταν οι «ιέρειες του σεξ». Υπολογίζονται σε τουλάχιστον 30 το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενας ακόμη δράστης που αναζητείται και δήλωνε μάνατζερ,  στελέχωνε με γυναίκες το «παράρτημα» της Γαλλίας.

Για τα ραντεβού εργάζονταν σε βάρδιες οκτώ τηλεφωνήτριες, καθώς υπήρχαν δύο τηλεφωνικά κέντρα της οργάνωσης στην Καλλιθέα. Το κύκλωμα είχε και 25 οδηγούς για τη μεταφορά των γυναικών στα ραντεβού με τους πελάτες. Η αμοιβή στην Ελλάδα ήταν περίπου 100 ευρώ ανά ώρα, ενώ στη Γαλλία και στη Γερμανία από 150 έως 200 ευρώ. Οι εισπράξεις κατέληγαν στον 50χρονο επιχειρηματία, που μέσω του καταστήματός του, φέρεται να «ξέπλενε» τα χρήματα.

Μετά τις έρευνες που έγιναν,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα αυτοκίνητα, δεκαέξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκατόν σαράντα δύο κινητά τηλέφωνα, τρεις χιλιάδες διακόσια σαράντα ευρώ, πλήθος από ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούν τη λειτουργία των γραφείων και των ιστοσελίδων κι έγγραφα καταθέσεων σε τράπεζες  του εξωτερικού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!