Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μάρκος Σεφερλής – Ξεσπά η μητέρα του: “Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο”

Μέσω της εφημερίδας Espressο η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, κυρία Χαρίκλεια «σπάει» τη σιωπή της μετά τις αντιδράσεις

Μέσω της εφημερίδας Espressο η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, κυρία Χαρίκλεια «σπάει» τη σιωπή της μετά τις αντιδράσεις γύρω από τη νέα παράσταση του γιου της και τα non binary άτομα.

Όσα είπε η μητέρα του ηθοποιού

«Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο». Με αυτές τις λέξεις η πολυαγαπημένη μάνα του Μάρκου Σεφερλή, η κυρία Χαρίκλεια, μέσω της «Espresso» θέλησε να δώσει το δικό της στίγμα για όσα αισθάνονται εκείνη και οι πιο κοντινοί άνθρωποι του Μάρκου για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές εβδομάδες για τη σάτιρα που κάνει.

Και μπορεί η ίδια να κρατάει αποστάσεις όλο αυτό το διάστημα από οποιαδήποτε δημόσια εμπλοκή της σε θέματα που αφορούν τον λατρεμένο της γιο, ωστόσο το αίμα της “βράζει” βλέποντας ανθρώπους με δημόσιο λόγο να καταφέρονται εναντίον του Μάρκου. 

«Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “μαμά, θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος…

Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας… Όταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί.

Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι άνθρωποι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε» είχε εξομολογηθεί το 2018 η κυρία Χαρίκλεια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!