Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου για Θέμη Σοφό: “Για να φτάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεσπάσει, έχει ενοχληθεί πολύ”

Στα όσα είπε ο Απόστολος Λύτρας κατά του Θέμη Σοφού αλλά και στο ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή υπέρ του συζύγου της, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 19/9.

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Εμένα αυτό που με έχει εξοργίσει πάντως, και δε καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται, είναι ότι τα βάζουν με τον συνήγορο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, τον κύριο Θέμη Σοφό. Έναν από τους πιο διακεκριμένους ποινικολόγους. Και δε το λέω γιατί τον γνωρίζω προσωπικά και τον εκτιμώ. Η στάση του όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει πόσο χαμηλών τόνων είναι, πόσο διακριτικός σε όλες τις υποθέσεις. Ακόμα και οι δηλώσεις του πάντα, είναι πολύ συγκεκριμένες.

Για να φτάσει η Σταματίνα, που ποτέ δε τα μπλέκει, να ξεσπάσει σήμερα το πρωί, φανταστείτε πόσο πολύ έχει ενοχληθεί. Και πολύ καλά έκανε, αν και είμαι σίγουρη ότι ο Θέμης θα της είπε να μην ασχοληθεί γιατί είναι πάντα πολύ ψύχραιμος» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με την τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Τα είπε πάρα πολύ ωραία η Σταματίνα, και να σας πω κάτι γιατί και εγώ είμαι λίγο εξοργισμένη. Όταν μια τέτοια ιστορία, η οποία είναι πραγματικά τραγική, στενάχωρη και θλιβερή, το να υπονοείται σε διάφορα site και στα social media ότι αυτή η γυναίκα είχε δώσει κάποιο “δικαίωμα”, για μένα είναι τραγικό και απαράδεκτο…» είπε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!