Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Αναστάσιος Ροϊλός για τα βαμμένα πλατινέ μαλλιά του: “Τι τραβάτε εσείς οι γυναίκες;”

Για τις ανάγκες του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην παράσταση Άμλετ ο Αναστάσιος Ροϊλός έβαψε τα μαλλιά του πλατινέ ξανθό και όπως είπε, τώρα καταλαβαίνει τι τραβάνε οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ο ηθοποιός Αναστάσιος Ροϊλός μίλησε αρχικά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις κριτικές και βέβαια για την παράσταση Άμλετ για την οποία προετοιμάστηκε ιδιαίτερα:




«Διάβασα κάποιες κριτικές, καλές είναι μια χαρά. Δεν με αφορούν, δεν πρέπει να με αφορούν γιατί σημαίνει ότι θα αρχίσω να κάνω άλλη δουλειά. Αν πάρω ένα κείμενο και το φέρω μέχρι τα μάτια μου, πρέπει να αποφασίσω πριν το φέρω αν θα το πάρω σοβαρά ή όχι. Πρέπει να μάθω ποιος είναι αυτός που γράφει, τι έχει γράψει, τι έχει κάνει, ήθελε να είναι στον χώρο και δεν είναι; Ποια είναι τα κίνητρά του; Μελετώντας για τον Άμλετ, μέσα στα διάφορα παρακλάδια, είναι μια υπέροχη πορεία στην ιστορία, είδα το εξής. Οι ακαδημαϊκοί και ο ακαδημαϊκός κόσμος πήγαινε παράλληλα με αυτό που συνέβαινε στη σκηνή. Όταν γράφεις εσύ που έχεις δει μια παράσταση, τι σε ωθεί να γράψεις; Θες να κάνεις τον χώρο μας καλύτερο; Θες να γίνεις κομμάτι του; Είναι πολλά τα ερωτήματα!Το σημαντικότερο είναι ο κόσμος και η γενική εικόνα! Μας συμπαθούν όλοι; Όχι. Δεν πρέπει να σε νοιάζει (σ.σ. αν τον συμπαθούν) γιατί αλλιώς δεν θα προοδεύσεις».

Όσο για το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση ως Άμλετ να βάψει τα μαλλιά του, ο Αναστάσιος Ροϊλός είπε: «Τα μαλλιά ήταν μια ιδέα που έπεσε στο τραπέζι. Άρεσε σε όλους και κυρίως στην υπεύθυνη που είχαμε για την εικόνα μας. Τώρα το αφήνω λίγο, δεν το βάφω, γιατί θα πρέπει να έχω και λίγα μαλλιά όταν θα ξεκινήσω. Τι τραβάτε εσείς οι γυναίκες;»









Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!