Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Απίστευτη αποκάλυψη του Νίκ Γκόρντον: «Πριν πέσει η Μπόμπι Κριστίνα σε κώμα κάναμε σεξ»

Ο σύντροφος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν δίνει απαντήσεις για όλα όσα έγινε, πριν πέσει σε κώμα η κόρη της Γουΐτνεϊ Χιούστον. Οι συγγενείς της Κριστίνα κατηγόρουν τον Νικ Γκόρντον για τη δολοφονία της Κριστίνα. Εκείνος, όμως, νιώθει υπεύθυνος μόνο για το γεγονός ότι δεν την βοήθησε να απεξαρτηθεί  από τα ναρκωτικά. Στην αποκλειστική συνέντευξη, στη Daily Mail, o 26χρονος υποστηρίζει:

«Κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν βρήκα νωρίτερα την Κρίσι. Δεν κατηγορώ τον εαυτό μου για τον δικό της εθισμό, αλλά νιώθω πως την απογοήτευσα. Δεν τα κατάφερε. Εύχομαι να είχε λάβει βοήθεια. Εύχομαι να είχε πάει σε κλινική αποτοξίνωσης. Δεν την προστάτεψα με τον τρόπο που έπρεπε».

Και συνεχίζει με όλα όσα έγιναν: «Είχα βγει έξω με φίλους μου νωρίτερα εκείνη την ημέρα και περνάγαμε καλά. Η Κρίσι, νόμιζε πως ήμουν με άλλες γυναίκες και έγινε έξαλλη. Μου τηλεφώνησε και μου είπε πως έπρεπε να επιστρέψω σπίτι».

Ο Γκόρντον όταν επέστρεψε στο σπίτι, όπως υποστηρίζει στις 04:00, αντίκρισε «μερικά μπουκάλια κρασί. Νόμιζα πως απλά έπινε, ίσως και να είχε καπνίσει λιγάκι. Ήταν ταραγμένη, μαλώσαμε και μετά συμφιλιωθήκαμε. Ανεβήκαμε στον πάνω όροφο του σπιτιού, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι για 45 λεπτά και κάναμε ο,τι κάνουν οι ενήλικες (σεξ)».

Αφού τελείωσαν «κατέβηκα κάτω και έπαιξα Play Station. Η Μπόμπι Κριστίνα σηκώθηκε από το κρεβάτι και ντύθηκε».

«Κάποια στιγμή, κατά τις δέκα το πρωί, στο σπίτι ήρθε ένας υπάλληλος για να φτιάξει την καλωδιακή τηλεόραση, με τον Μαξ Λόμας να τον επιτηρεί. Ο Μαξ του έδειχνε τα κατατόπια στο σπίτι. Χτύπησε την πόρτα στο δωμάτιο της Κρίσι αλλά δεν απάντησε κανείς. Χτύπησε και στο μπάνιο αλλά πάλι δεν πήρε απάντηση. Τότε ήταν που την βρήκε μπρούμυτα στη μπανιέρα και με φώναξε. Ήταν πολύ σκληρό. Έτρεξα στο δωμάτιο και είδα το κορίτσι μου στο πάτωμα. Ήταν τόσο τραυματική εμπειρία. Έπεσα στα γόνατα και της έκανα μαλάξεις στο στήθος, δίνοντας της το φιλί της ζωής. Κάποια στιγμή η Μπόμπι Κριστίνα έφτυσε νερό. Σκέφτηκα πως θα συνέλθει αλλά ποτέ δεν συνέβη!»

Να σημειώσουμε ότι εκείνο το βράδυ, ήταν στο σπίτι τους ο Μαξ Λόμας, φίλο του Νικ, και η Ντανιέλα Μπράντλεϊ, την οποία φιλοξενούσαν. Η Ντανιέλα Μπράντλεϊ υποστηρίζει πως τα πράγματα έγιναν τελείως διαφορετικά. Λέει ότι την μοιραία νύχτα, ο Γκόρντον μάλωσε πολύ άσχημα με την Μπόμπι Κριστίνα, της έριξε μπουνιά και την κλωτσούσε ενώ ήταν πεσμένη στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια την άρπαξε από τα μαλλιά και την τράβηξε στον πάνω όροφο. Μετά από όλα αυτά, μπήκε στο δωμάτιο της Ντανιέλα και της «την έπεσε», λέγοντας της πως «τώρα θέλω ένα λευκό κορίτσι σαν κι εσένα». Τα λεγόμενα της συμπίπτουν με τις κατηγορίες των συγγενών. Μάλιστα, τα στοιχεία της νεκροψίας είναι αποκαλυπτικά. Το σώμα της Κριστίνα ήταν γεμάτος μελανιές, δεκάδες ουλές και της έλειπαν δυο δόντια.

Ο 26χρονος μίλησε και για τη σχέση του με την Γουΐτνεϊ Χιούστον. Υποστηρίζει ότι επειδή ήταν μαζί της από τα 17 έπαιρνε αποφάσεις για εκείνη. Αυτό ήταν κάτι που έκανε έξαλλους τους συγγενείς της τραγουδίστριας. Πρόσθεσε ότι εκείνος ήταν που την βρήκε νεκρή το 2012, κάτι, όμως, που αναιρείται από την αναφορά της αστυνομίας. Τι ακολούθησε μετά το θάνατο της μεγάλης σταρ;

«Μετά τον θάνατο της μείναμε μόνο εγώ και η Κρίσι. Νιώθαμε πως είχαμε μόνο ο ένας τον άλλον και έτσι ήμασταν συνέχεια μαζί! Η Μπόμπι Κριστίνα ήθελε να “καθαρίσει” να νοικοκυρευτεί, να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Είχαμε μερικές αποβολές. Θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν το είχαμε σχεδιάσει. Αυτό είχε στεναχωρήσει την Κρίσι, επειδή ήταν ένα πολύ ευαίσθητο άτομο». Και συνεχίζει: «Τα έπαιρνε για να απαλύνει τον πόνο που ένιωθε. Έπαιρνε αναλγητικά και Xanax. Έβλαπτε τον εαυτό της. Μπορούσες να δεις τις ουλές στα χέρια της»

Τέλος, όπως λέει ο ίδιος στο παρελθόν, η κόρη της Χιούστον είχε βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα, ενώ ήταν ακόμη ζωντανή η μητέρα της.

«Η Μπόμπι Κριστίνα είχε καπνίσει μαριχουάνα. Μετά την βρήκε η μητέρα της αναίσθητη στη μπανιέρα. Το νερό είχε πλημμυρίσει τον διάδρομο. Η Γουίτνεϊ την βρήκε, την έβγαλε έξω και κοιμήθηκε μαζί της στο κρεβάτι εκείνη τη νύχτα».

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!