Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Αφροδίτη Λιάντου με τους γονείς της Εβελίνα Παπούλια και Γιώργο Λιάντο σε σπάνια εμφάνιση

Σε σπάνια κοινή εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Αφροδίτη Λιάντου με τους γονείς του Εβελίνα Παπούλια και Γιώργο Λιάντο. Οι τρεις τους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας Buzzheart που στάθηκε και η αφορμή για να συνεργαστούν για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό τους η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος.

«Με τον Γιώργο πάντα ήμασταν φίλοι. Νιώσαμε πολύ άνετα αμέσως και είχε πολύ ενδιαφέρον που γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον και πάνω στη δουλειά» είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της η ηθοποιός, λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας.

Η Αφροδίτη Λιάντου με τους γονείς της συμμετέχει επίσης στη συγκεκριμένη ταινία αφού τραγούδησε το intro κομμάτια της κινηματογραφικής παραγωγής. Στην προβολή της ταινίας που φιλοξενήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου, στο πλευρό της Εβελίνας Παπούλια ήταν και ο σύντροφός της Σταύρος αλλά και πλήθος επωνύμων, ανάμεσά τους ο Κωστής Μαραβέγιας με τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Μίνως Μάτσας, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Melia Kreiling και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!