Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

“Τίτλοι τέλους” για τον Γιώργο Γεροντιδάκη και την Άσπα Κωνσταντοπούλου – Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης

Η επιδημία χωρισμών για τους πρωταγωνιστές του Σασμού φαίνεται πως συνεχίζεται. Σειρά είχε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος χώρισε από την Άσπα Κωνσταντοπούλου μετά από 3 χρόνια.

Ο πρωταγωνιστής και η make up artist είχαν έρθει κοντά στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών κι όλοι περίμεναν πως σε αυτή τη σχέση γρήγορα θα έβλεπαν το επόμενο βήμα. Τελικά αντί για τον γάμο, ήρθε ο χωρισμός.

Η αποκάλυψη ήρθε από τη Τζώρτζια Συρίχα, η οποία έχει τροφοδοτήσει τα μέσα με πολλά αποκλειστικά το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λοιπόν, το ζευγάρι έχει χωρίσει πριν από μερικούς μήνες: «Χωρισμός – βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφτασε η ώρα να σας κάνω την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η αγαπημένη του makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί!

Να πούμε ότι και οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα από τις «Άγριες Μέλισσες» όπου η Άσπα ήταν υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ των ηθοποιών και έγιναν ζευγάρι.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα το κοντινό περιβάλλον μιλούσε και για γάμο αφού είχαν αποφασίσει να συζήσουν. Όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός -που σύμφωνα με τις πηγές μου είναι οριστικός- αν και το ζευγάρι συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος σε αποκαλυπτικό story στον λογαριασμό της στο Instagram.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!