Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Θεοχάρη: Επιστρέφει στο Βοτανικό στο πλάι του Γιώργου Σαμπάνη και του Γιώργου Κακοσαίου

Τον τελευταίο χρόνο η Φαίη Θεοχάρη  έχει κυκλοφορήσει τέσσερα κομμάτια στην Panik Records, με τα τρία από αυτά σε στίχους Νίκου Γρίτση και μουσική Γαβριήλ Γαβριήλογλου και έχει καταφέρει να συστήνεται με μεγάλη επιτυχία στο αθηναϊκό και όχι μόνο κοινό.

Τα πρώτα της τραγούδια «Δεν πας αλλού» και «Για  σένα ζω ακόμα» είχαν μεγάλη απήχηση σε TikTok και YouTube και όλοι σχολίαζαν με τα καλύτερα λόγια τόσο τη φωνή όσο και την εμφάνισή της. Στο ενδιάμεσο, κυκλοφόρησε το «Σπάστο» – που έχει ήδη γίνει viral στο TikTok.

 

Οι «Μαργαρίτες» του Φοίβου έκαναν απόσβεση σε χρόνο ρεκόρ και έδωσαν μεγαλύτερη ώθηση στην Φαίη Θεοχάρη. Ενώ το «Χάρη» (των Σαντικάι – Φρασέρη) κυριολεκτικά την απογείωσε και έπαιξε όλο το καλοκαίρι σε ραδιόφωνα και Clubs.

Ο φετινός χειμώνας αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον με την Φαίη αυτό το διάστημα να βρίσκεται στο στούντιο με τον παραγωγό της Γαβριήλ Γαβριήλογλου και να ετοιμάζουν το νέο της κομμάτι. Στα μέσα Οκτωβρίου οι live εμφανίσεις της ανερχόμενης τραγουδίστριας θα την βρουν στον Βοτανικό μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Kings.

 

Αξίζει να τονίσουμε ότι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον Θοδωρή Φέρρη και το Νίκο Απέργη στο Posidonio σε μία συνεργασία άρτια και τρομερά εποικοδομητική για την ίδια.

Η Φαίη Θεοχάρη μαζί με τον παραγωγό της βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία ο Πέτρος Ιακωβίδης. Εκεί συνάντησε και τον Χρήστο Σαντικάι που συμμετέχει στο VogClub Athens ο οποίος υπέγραψε την τελευταία της επιτυχία μαζί με Φράσερη και Βαξαβανέλη. Επίσης πήγε στο Yton που σκίζουν Βέρτης – Ζόζεφιν και είχε την ευκαιρία να δει τον Νίκο Βέρτη στο καμαρίνι του.

Με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Χρήστο Σαντικάι

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!