Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι διακοπές της στη Μύκονο με τον Νίκο Συρίγο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πέρασε το καλοκαίρι της με τον Νίκο Συρίγο, και μεταξύ άλλων προορισμών, το ζευγάρι επισκέφτηκε ττη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο νησί κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Φορώντας τα μαγιό τους, η τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη  και ο δημοσιογράφος Νίκο Συρίγο πέρασαν λίγο χρόνο στη θάλασσα και μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν.

zoug-syr__2_
zoug-syr__3_
zoug-syr__4_
zoug-syr__5_
zoug-syr__6_
zoug-syr__7_
zoug-syr__8_
zoug-syr__1_

 

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

Αφού επέστρεψε από τις διακοπές της, η τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη  υποδέχτηκε τον Σεπτέμβρη με μια ανάρτηση. Με μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μαύρο σύνολο και έχοντας μαυρίσει από τις διακοπές της, έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει όσα θα της φέρει η αγαπημένη της εποχή, το φθινόπωρο. «Φέτος το καλοκαίρι είπα να κάνω διακοπές μετά από πολύ καιρό…» έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:

«Να μπω στη θάλασσα, να σκαρφαλώσω στα βράχια που αγαπώ, να με κάψει ο ήλιος και το αλάτι. Να διαβάσω όμορφα βιβλία, να ακούσω μουσικές, να γευτώ νοστιμιές, να συναντηθώ με καινούργιους φίλους από διαφορετικά μέρη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!