Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλέλια Ρένεση: “Πηγαίνουμε με την κόρη μου στη Γαύδο για δύο μήνες χωρίς τηλεόραση, τεχνητό φως και ρεύμα”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ioanian TV έδωσε η Κλέλια Ρένεση, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη σχέση της με την κόρη της

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ioanian TV έδωσε η Κλέλια Ρένεση, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στη σχέση της με την κόρη της, Κοραλία.

Η ηθοποιός, ανάμεσα σε όσα είπε, εξομολογήθηκε τον τρόπο που θέλει να τη μεγαλώσει, σε μια προσπάθεια να την κάνει να αγαπήσει την φύση και να μη βρίσκεται διαρκώς μέσα στο τεχνητό της κοινωνίας

Η εξομολόγηση της Κλέλιας Ρέναση για το μεγάλωμα της κόρης της

«Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ό,τι μπορώ. Δεν είμαι Θεός. Από κάποιο σημείο και πέρα τα πράγματα θα είναι στα χέρια της. Ελπίζω και ευελπιστώ ότι ο τρόπος που της δείχνω τη ζωή, της έχει μάθει πέντε πράγματα. Πηγαίνοντας στη Γαύδο για δύο μήνες κάθε καλοκαίρι χωρίς τηλεόραση, διαδίκτυο, ούτε καν τεχνητό φως και ρεύμα. Σβήνει λίγο το παιδί όλο αυτό το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στην φύση. Το οδηγώ προς την φύση, για να γίνει ένα με αυτή. Να μπορεί να επιστρέψει, να γιατρευτεί.

Προσπαθώ να της διδάξω τους δρόμους και τα μονοπάτια που αργότερα θα χρειαστεί να πάρει για να βρει τον εαυτό της, όταν θα χαθεί. Τα social media είναι ένα πανηγύρι. Εγώ δε θέλω να μου βάζουν κανόνες, δε μου αρέσει, αλλά το μεγάλωμα του παιδιού θέλει κανόνες και όρια, για το ίδιο πάνω απ’ όλα, γιατί χάνεται», εξομολογήθηκε η Κλέλια Ρένεση για το μεγάλωμα της κόρης της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!