Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου συνάντησαν καρχαρία στις Μαλδίβες και βγήκαν “σφαίρα” από το νερό

Στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την Αθήνα, αλλά και την Ελλάδα ευρύτερα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την Αθήνα, αλλά και την Ελλάδα ευρύτερα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου όπως φροντίζουν να ενημερώνουν διαρκώς και τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις εξωτικές Μαλβίδες.

Όσα είπε η Ελένη Χατζίδου

Το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, το δίδυμο της πρωινής ζώνης του STAR έμελλε να έχει μια ιδιαίτερη υδάτινη… συνάντηση την οποία και η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, δημοσιεύοντας μια σύντομη ιστορία, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύζυγος της «σώθηκαν» από του καρχαρία τα δόντια!

«Εντάξει, παιδιά! Μόλις είδαμε καρχαρία! Λένε ότι είναι ακίνδυνος και ότι δεν πειράζει κανέναν. Ότι είναι vegan και τρώει μόνο κοράλλια αλλά η αλήθεια είναι πως, αγάπη μου, ποιος βγήκε σφαίρα από το νερό;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου αγκαλιάζοντας τον σύζυγο της, ο οποίος και συμπλήρωσε τα εξής.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!