Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Λάσπα: Έτσι είναι το κορμί της χωρίς ρετούς στα 49 της χρόνια

Η Κατερίνα Λάσπα δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο απεικονίζεται με μπικίνι στην αμμουδιά και δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει κανείς το γυμνασμένο της σώμα.

Έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα σώματα και όπως είναι λογικό δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μαγιό.

Η ίδια ακολουθεί ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και έχει βρει διάφορους τρόπους για να γυμνάζεται. Προσέχει το σώμα της και ασχολείται αρκετά με αυτό και τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες της με μπικίνι χωρίς ρετούς και περιττά φίλτρα.

Κατερίνα Λάσπα: Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό

«Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα γυμνασμένα και όχι τα “τούμπανα”. Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό, ενώ μπορώ να μείνω νηστική για να φάω γλυκό. Φροντίζω να προσέχω τουλάχιστον την ποσότητα και τη συχνότητα», εξομολογήθηκε σε παλαιότερη συνέντευξή της. «Λατρεύω το γαλακτομπούρεκο αλλά “σβήνω” τη λαχτάρα μου και με ένα παγωτάκι ή με δυο κουταλάκια γλυκό του κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι», έχει αποκαλύψει στη συνέχεια η Κατερίνα Λάσπα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!