Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Παπαγεωργίου: Έτσι κρατάει ζωντανό τον έρωτα με τη Δανάη Μιχαλάκη – Ποιο είναι άγχος του σαν πατέρας;

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου στο Summer’s Cool μίλησε για το πόσο άλλαξε τη ζωή του η έλευση της κόρης του, ενώ αποκαλύπτει τι κάνει για να κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον στη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

«Ήθελα πολύ να γίνω πατέρας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω κάνει κοριτσάκι. Είμαι αγχωμένος για το πώς θα μπορέσω να προστατεύσω την κόρη μου στην εποχή μας, θέλω να έχει μια καλύτερη τύχη. Πιστεύω είμαστε μία γενιά, όπου θα φέρει μια σημαντική αλλαγή ακριβώς σε αυτό το κομμάτι, της ισότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου και συνέχισε:

«Εμάς μπορώ να σου πω ότι δεν μας επηρέασε η γέννηση του παιδιού σε κάτι αρνητικό, ίσα ίσα. Της κάνω εκπλήξεις, της γράφω τραγούδια, βγαίνουμε έξω για ραντεβού, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι κάναμε ως ζευγάρι και νομίζω ότι κάπως έτσι διατηρείται η φρεσκάδα, το χιούμορ, ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη μέσα σε ένα ζευγάρι».

«Κάποια στιγμή θέλουμε πολύ να συνεργαστούμε με την σύζυγό μου, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη τηλεοπτική πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!