Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νίκος Βέρτης: Αποκαλύπτει τι βρήκε στα συντρίμμια του τζιπ του Παντελίδη

Η είδηση του θανάτου  του Παντελή Παντελίδη, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και στους απλούς ανθρώπους, που στεναχωρήθηκαν και έκλαψαν για τον άδικο χαμό του.

Το ίδιο Νίκος Βέρτης , ο οποίος με την σειρά του, μπορεί να μην γνώριζε προσωπικά τον Παντελή,  αλλά όταν έμαθε πως  σκοτώθηκε με αυτό τον τρόπο στεναχωρήθηκε.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και μίλησε στους σπουδαστές για τον Παντελή Παντελίδη, αποκαλύπτοντας κάτι απίστευτο που μας άφησε άφωνους.

Ο Νίκος δήλωσε συγκεκριμένα πώς: «Τον Παντελή δεν τον γνώρισα ποτέ. Δεν κάναμε παρέα ποτέ. Έτυχε να έρθει στο μαγαζί κάποιες φορές να με ακούσει. Ήξερα από τον επιχειρηματία που δούλευε ότι του άρεσε πάρα πολύ η μουσική μου και, μάλιστα, ένα βράδυ, αρκετούς μήνες πριν, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μου ήρθε ένα μήνυμα για ένα τραγούδι μου. Έλεγε “έχω πολύ μεγάλη τρέλα με αυτό το τραγούδι” και έγραφε κάποια σχόλια πολύ θετικά και πολύ φιλικά και από κάτω έγραφε το όνομά του» είπε και συνέχισε: «Την ημέρα που έγινε το ατύχημα, μέσα στα συντρίμμια, που δυστυχώς έτυχε να δω, είδα το CD μου. Ενώ δεν το γνώριζα το παιδί και χωρίς να παίζει ρόλο ότι του άρεσε η μουσική μου, συγκινήθηκα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα μετά από πολλά χρόνια. Αυτό ήταν και ένα χαστούκι για εμάς ότι δεν είμαστε Θεοί! Άνθρωποι είμαστε και εμείς και θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Αυτό το παιδί είχε μια ζωή “έκρηξη”, δηλαδή έκανε μια απότομη ανηφόρα και ξαφνικά “έσβησε”. Θα μπορούσε να γραφτεί ένα βιβλίο μάλιστα για την ζωή του, γι’ αυτά τα τρία – τέσσερα χρόνια».

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε ότι έχει απαγορεύσει στους συνεργάτες του να πίνουν πολύ εν ώρα εργασίας λέγοντας πως: «όποιος δεν μπορεί να περπατήσει και σέρνεται από το αλκοόλ, δεν του επιτρέπω να πάρει τα κλειδιά από τον παρκαδόρο. Τα κλειδιά τα παίρνω εγώ! Φεύγει με ταξί και την άλλη ημέρα που θα γυρίσει του δίνω τα κλειδιά».

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!