Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ευτυχισμένοι γονείς η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής: Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού για τα γενέθλια του δημοσιογράφου και τον γιο τους, Δημήτρη

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους ζωής βίωσαν λίγο πριν από την 6η επέτειο του γάμου τους ο Μάνος Νιφλής και η Ελισάβετ Μουτάφη με τον ερχομό του Δημήτρη. Το μικρό αγόρι που υιοθέτησαν από την Αφρική ήρθε για να ολοκληρώσει την προσωπική τους ευτυχία.

Ελισάβετ Μουτάφη: “Καλώς ήρθες στη ζωή μας, Δημήτρη”

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η γνωστή ηθοποιός καλωσόρισε δίπλα της το αγόρι που υιοθέτησαν από την Αφρική, τον μικρό Δημήτρη!

«Καλώς ήρθες στη ζωή μας, Δημήτρη», ήταν η πρώτη ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού, η οποία δεν θέλησε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία της υιοθεσίας και τις πρώτες στιγμές με τον μικρό Δημήτρη.

 

moutafh

 

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον Μάνο Νιφλή

Το βράδυ της Κυριακής η οικογένεια είχε πάλι χαρές, αφού ο Μάνος Νιφλής γιόρτασε για πρώτη φορά τα γενέθλιά του μαζί με τον μικρό Δημήτρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του, έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο μέλος στην οικογένειά του.

«Αυτά τα γενέθλια είναι διαφορετικά. Φέρνουν έναν νέο χρόνο και το τρίτο παιδί μας», έγραψε ο Μάνος Νιφλής στο instagram, ενώ ακολούθησε η ανάρτηση της συζύγου του…

«Αγάπη μου, χρόνια σου πολλά… Φέτος μαζί με τις κούκλες μας έχεις και τον γιο μας», ήταν η αναφορά στον μικρό Δημήτρη που ήρθε στην αγκαλιά τους.

niflis-moutafh-1

 

Ελισάβετ Μουτάφη – Μάνος Νιφλής: Τα 6 χρόνια γάμου και η επιθυμία που έγινε πραγματικότητα

Ήταν Σεπτέμβριος του 2018 όταν ο δημοσιογράφος και η ηθοποιός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Σαντορίνη. Κουμπάρα του ζεύγους ήταν η Μαρίνα Ασλάνογλου. Έκτοτε η Ελισάβετ Μουτάφη έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε εκείνη την ξεχωριστή ημέρα αλλά και στο «δέσιμο» με τον σύζυγό της.

Σε κοινή τους συνέντευξη τον περασμένο Φεβρουάριο στον Νίκο Χατζηνικολάου η ηθοποιός είχε μιλήσει για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!