Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αγγελική Νικολούλη: Μετά το “Φως στο τούνελ” απολαμβάνει τα ηλιοβασιλέματα στην Πάρο

Μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης με φίλους απολαμβάνει η Αγγελική Νικολούλη μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα με πολλές υποθέσεις που έφερε στο φως και τις εξιχνίασε.

Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει αφήσει πίσω της τα τηλεοπτικά πλατό και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Πάρο αλλά και όμορφα ηλιοβασιλέματα στην Παροικιά.

Είναι ένας τόπος που η ίδια λατρεύει και επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι, αμέσως μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων. Εκεί είχε ανανεώσει για τις μέρες που διανύουμε το ραντεβού της με τους φίλους της και εκεί ξεκουράζεται και ηρεμεί για να γεμίσει μπαταρίες και να αντιμετωπίσει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα άλλον έναν απαιτητικό χειμώνα στην ερευνητική δημοσιογραφία που υπηρετεί πιστά και με αφοσίωση όλα αυτά τα χρόνια.

Η Αγγελική Νικολούλη ανεβάζει συνεχώς φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί της καρδιάς της, ποζάροντας μάλιστα σε κάποιες με φόντο το ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα ή με φίλες της με τις οποίες δείχνει να περνάει πολύ καλά. Η ίδια ανέβασε και βίντεο από τα μεσημέρια της εκεί, με τα τζιτζίκια να… σκάνε και τη δημοσιογράφο να απολαμβάνει τη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!