Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άννα Πρέλεβιτς: “Στη τηλεόραση έχω ζήσει αδικία και υποτίμηση, δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω σε καμία περίπτωση”

Την Άννα Πρέλεβιτς συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Μέσα σε όλα, δε, το δημοφιλές μοντέλο αναφέρθηκε τόσο στον έγγαμο βίο και το «κυρία Νομικού» όσο και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν στην τηλεοπτική της διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, η Άννα Πρέλεβιτς παραδέχθηκε πως «πέρασε τόσο γρήγορα ο πρώτος χρόνος του γάμου μας! Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ και στην επέτειο αλλά ήταν πολύ ωραία».

«Το κυρία Νομικού το έχεις ακούσει;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να απαντήσει το εντυπωσιακό μοντέλο με χαμόγελο ως εξής. «Ναι, αλλά θα σου πω τι κάνω. Πολλές φορές θα κάνω κράτηση κάπου και θα πω… Νομικού, αντί για Πρέλεβιτς! Έτσι, να το χαρώ. Και ο άντρας μου χαίρεται όμως, όταν το κάνω, γι’ αυτό και το κάνω. Δεν το κάνω τόσο συχνά αλλά το έχω βάλει και στο Instagram, μ’ αρέσει. Είμαι η γυναίκα του, τι να κάνω;».

«Γενικά στην τηλεόραση είχα περάσει καλά, απλώς έχω ζήσει και γω συμπεριφορές που θεωρώ ότι ήταν άδικες και δεν με έκαναν πολύ χαρούμενη. Ήμουν πιο μικρή, βέβαια, αλλά δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω αυτό σε καμία περίπτωση».

«Δεν θέλω να ξαναπεράσω υποτίμηση, επιλέγω να απέχω» πρόσθεσε ακόμα με σαφήνεια, σαν απάντηση σε σχετική ερώτηση, η Άννα Πρέλεβιτς για την παλαιότερη τηλεοπτική της εμπειρία.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!