Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μπο για Λιάγκα: “Ίσως η Μαρία Αντωνά του βγάλει έναν εαυτό που δεν έχουμε ξαναδεί από τον Γιώργο”

Στην εκπομπή «Summer’s Cool» και την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ απάντησε, μεταξύ άλλων, για Γιώργο ΛιάγκαΜαρία Αντωνά, αλλά και για τον Αντώνη Ρέμο.

«Εγώ συνεργάζομαι με τους πάντες. Εδώ έχω συνεργαστεί με λαϊκούς δεν θα συνεργαστώ με τράπερ; Ο καλλιτέχνης έχει μια ευθύνη και μπορεί να επηρεάσει. Ένα παιδί να επηρεάσει και να κάνει κάτι κακό, κάτι λάθος, έχει χαθεί το παιχνίδι. Τα τραγούδια είναι τραγούδια! Είναι σαν τις ταινίες που υποδύονται κάποιους ρόλους. Κανείς από αυτούς δεν κάνει όλα αυτά που λέει, τουλάχιστον στον βαθμό που τα τραγουδάει», είπε αρχικά ο Μπο.

Ο Μπο είπε στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα όλο αυτό που συνέβη με τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη. Από την πλευρά της Μαρίας ήταν ένα ζευγάρι που αγαπιόταν πάρα πολύ. Να είναι καλά τα παιδιά, ο καθένας στη ζωή του, γιατί και οι δύο έχουν προχωρήσει. Μια χαρά μου φαίνονται η Μαρία με τον Γιώργο Λιάγκα. Ίσως του βγάλει έναν εαυτό που δεν έχουμε ξαναδεί από τον Γιώργο και είναι πολύ ωραίο. Ο Γιώργος αν περάσει από εδώ θα γυρίσουν να τον κοιτάξουν όλοι, δεν περνάει αδιάφορος».

Κλείνοντας, ο Μπο απάντησε για τον Αντώνη Ρέμο και όλο αυτό που έχει «σκάσει» σχετικά με την φοροδιαφυγή: «Εύχομαι να είναι όλα καλά με τον Αντώνη. Ο Αντώνης είναι γενικότερα ένας καλός άνθρωπος, ένα καλό παιδί».
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!