Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η Πέγκυ Ζήνα: «Λύγισα πραγματικά όταν αρρώστησε σοβαρά ο Γιώργος»(ΦΩΤΟ)

Η τραγουδίστρια έκανε κάποιες αποκαλύψεις για περιστατικά που την σημάδεψαν στη ζωή της. Συγκεκριμένα, η Πέγκυ μίλησε για τον χαμό του πατέρα της, για συνεργασίες με αρνητικά συναισθήματα και για το συμβάν που την λύγισε.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της στο You!
Από την ευαίσθητη ηλικία των 16 χρόνων που έχασες τον πατέρα σου επικοινωνείς πνευματικά μαζί του με κάποιο τρόπο, μάλιστα, του έχεις αφιερώσει και ένα τραγούδι σου… Σε προφυλάσσει από εκεί ψηλά;

«Ο μπαμπάς μου με προστατεύει συνέχεια, κάθε στιγμή από εκεί ψηλά, είναι κοντά μου πάντα, στα εύκολα και στα δύσκολα… Επικοινωνώ μαζί του πνευματικά, του γράφω… Το τραγούδι που του έχω αφιερώσει είναι το “Χωρίς γιαλό” και σε καμιά περίπτωση δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω κλάψει πολλές φορές πάνω στην πίστα όταν τον φέρνω στο μυαλό μου και το τραγουδάω. Εξάλλου δεν έχω μάθει να φυλακίζω ποτέ τα συναισθήματά μου…»

Υπάρχει συνάδελφός σου –άντρας ή γυναίκα– που δεν θα ήθελες να βλέπεις μπροστά σου για κάποιο λόγο;

«Ξέρεις ότι είμαι απόλυτα ειλικρινής και δεν μου αρέσει να μασάω τα λόγια μου… Σου ανακοινώνω, λοιπόν, με πολύ μεγάλη μου χαρά ότι για κανέναν συνάδελφό μου δεν έχω αρνητικά συναισθήματα, δεν υπάρχει κανένας που να μη θέλω να βλέπω, ότι και αν έχει συμβεί. Οι κακίες δεν έχουν χώρο στη ζωή μου και τις τοξικές σχέσεις τις διώχνω μακριά…»
ZINA

Πότε λύγισες και φοβήθηκες στη ζωή σου πραγματικά;

«Όταν αρρώστησε σοβαρά ο Γιώργος και εγώ τότε ήμουν 7 μηνών έγκυος στην Ηλέκτρα… Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά είναι ένα γεγονός που με χάραξε και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ…»

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!