Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ζόζεφιν για τον χωρισμό των γονιών της: “Καταλάβαινα πως δεν ήθελαν να είναι μαζί”

Η Ζόζεφιν μίλησε για το διαζύγιο των γονιών της, οι οποίοι παντρεύτηκαν σε πολύ νεαρή ηλικία, τον τρόπο που το διαχειρίστηκε και τα ετεροθαλή αδέλφια της.

Για τον χωρισμό των γονιών της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ήμουν 7 ετών. Κανένα παιδί δεν αισθάνεται ωραία όταν χωρίζουν οι γονείς του. Θυμάμαι όμως ότι καταλάβαινα πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν ήθελαν να είναι μαζί. Εμένα πιο πολύ μου έλειπε να περνάω κοινό χρόνο και με τους δυο γιατί ουσιαστικά
μεγαλώσαμε μαζί. Οι γονείς μου παντρεύτηκαν πολλοί νέοι, στα 18 τους. Όταν χώρισαν, ο μπαμπάς μου ήταν 25 χρονών. Αλλά τον έβλεπα συνέχεια».

Επίσης, μίλησε για τα δυο ετεροθαλή αδέλφια της, στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε δυο χρόνια αφότου χώρισαν με τη μητέρα μου και απέκτησε την Ειρήνη, η οποία είναι 25 ετών. Ο αδελφός μου, Ερρίκος, που είναι 15 χρονών, είναι από τον δεύτερο γάμο της μαμάς μου. Οι τρεις μας είμαστε πολύ αγαπημένοι. Μου αρέσει να βρισκόμαστε όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Όποτε μπορώ, επιδιώκω να βλεπόμαστε με τα αδέλφια μου και πάντα ακούω τη γνώμη τους».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!